lördag 13 juni 2009

Mer varor ifrån butken!

quiltade täcken och plädar ifrån Miljögården mönstrade och vita med spetsar och virkade inslag.Tre olika motiv på tavlor till barnkammaren ifrån Miljögården.


Broderade hjärtan i vitt och beige!Snuttefiltar, tofflor teddybjörnar, lammgunga lära- gå vagn, helikopeter hängare, och klossar ifrån Teddykompaniet.Lanternor i tre storlekar ifrån Viking Land.Kuddar runda, fyrkantiga i olika storlekar ifrån JeanneArc Living och PB home.


Till badrummet hittar du bla. handdukar från Miljögården. Tvålar ifrån Durance med 300 år gammal tradition av renhet och förträfflighet. Castebel tillverkar de bästa tredubbelpressade tvålarna i världen. Med föreningen av de mest utsökta dofterna och valet av att välja den högsta kvaliteten på oliv, palm och kokosnötolja gör castelbel´s tvålar riktigt välgörande för huden. Vänligt rengörande och luxöst fuktgivande har de handgjorda tvålarna ditt välmående i tankarna. Perfekt som en present till en vän du bryr dig om.Den somriga serien glas ifrån Miljögården Summertime vinglas och snappsglas.Hemvävda mattor och löpare av Kerstin Pettersson. Går även att beställa i de färger och mönster man önskar.
Utemöbel, parasoll bord och två hopfällbara stolar i charmig järn stil.


En helt underbar spets ifrån Skottland i rutmönster. Går att köpa i metervara.Tallrikshylla i svart.Mönstret Eliza shear print ifrån Pijazz finns i kökshandduk, tablett med spets, duk utan spets 90x90, löpare 40x85 , kuddfodral, stolsöverdrag, förkläde, gardinkappa,


En jätte populär spetsduk ifrån Pijazz med hjärtan.Vackra tavlor med tuppen motivet.


1 kommentar:

SOFIE sa...

Vilken härlig butik! Den måste jag komma ihåg att besöka när vi besöker svärfar i krokarna :-)
Får man fråga vad den svarta tallrikshyllan kostar, så fin modell det var på den?!

Vänligen Sofie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...