onsdag 8 juli 2009

Ny inkommet till butiken!

Här har det kommit in emaljerade kannor, durkslag, muggar och mjölkflaskor. Inuti kärlen går emaljen i lite ljusblått. Riktigt lantliga och söta.


Ett litet skåp med glas och nio små fack, det är tapetserat inuti i en romantisk tapet.
Glasflaskor som det står snaps på.Nu har det kommit hem brickor i samma motiv som kannorna. Brickorna finns i två storlekar.
På varje bricka står det texten: "Home is where your story begins".
Även tavlor med höna eller tupp i plåt har kommit syns lite i bakgrunden.

Zink lyktor fyrkantiga och sexkantiga. Även hjärtan i plåt att hänga och ha ett värme ljus i, finns i två storlekar.Mera nyheter!Tavlorna med fåglarna på finns inte mer att beställa. Det här är sista paret.
Men det kommer mera tavlor i höst.

Ett skåp med nio små lådor. Även knoppar i olika format och färger finns.


Vi har fått in ytligare ett parti med dessa vaxdukar finns även i vitt och i två storlekar.
På bilden syns den lilla.Fina träkrukor plastade inutiDe populära kronorna att ha värmeljus i finns åter i vitt och rost kostar endast 63 kr.Vackert lusthus med plats för två stolar och ett bord.Här i landet brukar jag sitta på morgonen och inta min frukost när vädret tillåter, är kanske bäst att tillägga. Jag tror bestämt ogräset växer fortare än blommorna och grönsakerna.

Denna klätterros New dawn är helt underbar!


3 kommentarer:

Maud sa...

Underbara saker igen...du har verkligen en känsla för att beställa ljuvliga saker ... det verkar som vi har ganska så lika smak... du har det så otroligt fint och jag bara väntar på att få åka till din härliga butik... tänk att din dräm blev sann...det är så roligt att se att det kan bli så...
Just nu är det mycket att göra vi röjer ur mammas lägenhet ,min syster och jag ... och det är en hel del... sen skall jag och Josefin fixa i ordning i hennes nya bostad...
Men till dess vi får klart och kan åka till Butik Östergården ...så ha det gott Vännen;)
Kraam Maud

Viola sa...

Hej igen, vad härligt med ett inlägg igen...det kommer att bli operation övertalning med mannen..ska bara till dig i sommar...men han börjar sin fösta semesterdag idag..så jag får ta det lilla lugna...han måste landa först..:) hoppas innerligt att den vaxduken är kvar när jag gör besök och dom där små skåpen och emaljsakerna..jissis så mkt fint du har...det var en härlig dag igår spännande verklgien..du får kolla på dagens inlägg..idag blir det en tur till Väsgtervik och här har det regnat hela dagen, ha en fin dag min väån, KRAM

essemia sa...

Du är verkligen en riktig fresterska. Så mycket fina saker du har i din butik.
Och vilket härligt ställe att sitta och inta frukosten. Ja, här är det likadant. Ogräset tar snart över landen efter allt regnande här.
Hoppas du har en fin dag.
Kram Elzie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...