tisdag 8 september 2009

Höst i butiken!

Det är många som anmält sig till inspirations och modekvällen den 23/9 kl 18,30, och det tycker vi är jätte kul! Men nu kan vi tyvärr inte få plats med fler... men vi hoppas kunna upprepa tillställningen och ha en ny inspirationskväll i oktober någon gång. Vi återkommer om detta.

Till denna helg bjuder vi alla kunder på kaffe, te och kaka även viktoriaplommon får ni ta och äta så mycket ni vill av.

Nu är det verkligen höst i luften! Bladen börjar skifta färg, Svamparna växer tätt i skogarna.
Jag tycker man kommer till ro lite mer när hösten kommer. Dagarna blir visserligen lite kortare men den höga luften, de vackra färgerna ute och den mysiga brasan inne uppväger detta.

Idag kom det en massa rostiga krukor, urnor, korgar, cyklar, grodor, m.m. till butiken. Har ställt upp dem utanför butiken och det blev väldigt höstigt. Skall imorgon plocka lite mossa och annat i skogen och pynta med. Tyvärr ville inte solen visa sig när jag fotade, så bilderna blev lite mörka. Ursäkta detta!


Hyllan i shabby chick stil är så vacker, den kommer att få stå i den nya utbyggnaden och är förstås till salu. Vi har även fått hem grodor och små söta urnor, allt i rostigt järn.Nu börjar min clematis blomma om igen, den står utanför dörren i en kruka, och är så fin.
Den vackra tavlan som sprider sådan moderskärlek och den söta gallerskålen har jag köp från http://www.romantiskating.se/. Det har kommit in stora glaskupor med glasfat till i butiken. Även de populära husen som lyser så fint när man sätter värme ljus i dem.

Mer nytt är de små spegel brickorna med vacker kant. Spegel i form av ett fönster med två krukor, också de nya.
Handgjordt papper med tänkvärda citat. Även kort med kuvert, också de i handgjort papper. Vi har beställt en massa för barn från Teddy kompaniet, som kommer att finnas i butiken i slutet av september. Men vi har snuttefiltar, tofflor, hängare, klossar, lammgunga, gosedjur och små söta tavlor kvar.

9 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Helen!
Tack så jättemycket för senast! Det var otroligt roligt att få komma till din fina butik. Och vilken härlig lunch vi fick också. Den soppan var supergod!
Vi hade verkligen trevligt,och nu ska jag lägga till dig bland mina favoriter, så jag inte missar när du gjort inlägg.
Så mycket fint du har fått hem, som du visar idag. Förstår att det kommer in hela tiden, så här i början på hösten.
Ha det så bra så hörs vi igen.
Kram
Marie

Annbritt Schmützer sa...

Aaahhh vilken läcker hylla.Vad kostar den ? Letade med ljus och lykta efter inredning på mässan*L*

annbritt

Viola sa...

Det var ett härligt långt inlägg...nääää nu måste vi ju komma tillbaka igen nu när du fått in så mkt fint ...:) ha en skön kväll...kan tro att du har åtskilligt att fixa till med alla ny varor...kramen

My home is my Castle - by Kari sa...

Åhh så mye vakkert du viser... Skulle gjerne hatt deg nærmerer meg ;)

Klem,kari

Inspiration i vitt sa...

Ååå vilka härliga bilder och mycket vackert i rost, nu kan man göra mycket fint med alla fina krukor och annat rostigt.
Så kul att ni sålt så bra av boken, ja den tog ju slut överallt men det kommer flera.I skrivandets stund kommer jag inte ihåg om ni beställt nya böcker! Om inte så kan ni lägga in en beställning nu så att ni är säkra på att ha den till jul.
Kram på dig/Ingela.

essemia sa...

Det blir snart kidnappning av guben och marsch uppåt ert hem. Så mycket fint och så mycket man går miste om, hihi.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Annbritt Schmützer sa...

Hej igen
Tack för ditt svar,har skrivit lite mer till dig inne på min blogg*L*
kram
annbritt

Maud sa...

Mycket fint du fått hem...förstår att du har fullt upp... själv håller jag på med mitt nya projekt... Ha det gott!
Kram Maud

Viola sa...

Hallå där..ville titta in och önska en skön helg...blir väl mest jobb förstår jag..:) och det kommer säkerligen att bli massinvasion hos dig efter dessa bilder, måste berätta..har precis varit inne på blocket och köpt ett par vackra vita skänkar från Tidan...tala om at världen är liten..var t o m inne en sidobyggnad som hastigast och där var där dom fanns...byggnaden låg ihop med det stora trevångingshuset i Tidan och butiksägaren kommer t o m att köra hem dom..så ska han även leta efter en stor matsalsmöbel med rokokostolar...kallas service det..ha det nu så gott och så hörs vi snart igen, höra av dig om visitkorten tar slut så sänder jag flera...KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...