måndag 14 september 2009

Vackert för barnen

Vi har inte glömt bort de små liven!
Det kommer att komma hem en del nytt till barn, mycket från Teddy Kompaniet. Även små söta böcker och tavlor målade och skrivna utav konstnärinnan Maj Fagerberg.

Speldosor Diinglisar skallror i form av en mus,kossa,kanin, och katt även små nissar och änglar i mjuka goa material kommer hem till butiken. De flesta saker ifrån Teddy Kompaniet går att tvätta i maskinen.


Lära gå vagn, dock vagn!

Klossar!
pussel!En hängare med katt motiv!


Helikopter hängare!Alf tofflor!


Alf snuttefilt!


Alf, speldosa!Teddy pyjamas kompis i blått!Fanny tofflor!
Fanny snuttefilt!Fanny napphållare

Teddys goa pyjamas kompisar.Denna älskade klassiker När Trollmor har lagt sina elva små troll........ en vacker plansch att rama in eller bara ha den som den är på väggen. Den är så söt och målad av Maj Fagerberg.De här gulliga korten målade även dem av Maj Fagerberg.Här är en utav böckerna skrivna och målade av Maj Fagerber. Riktigt söta böcker att ge bort i present eller varför inte julklapp.Här är den andra boken Det prasslar i löven.Ett julkort målat av Maj Fagerberg

5 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Har oxå sålt leksaker tidigare då jag hade min förra lokal med 9 olika rum.Idag har jag alldeles för litet.Teddykompaniet var en av mina favoriter.
Så söta så söta..
Många säljer Bukowskis men kvaliten är mycket bättre på teddykompaniets..
Kan rekommendera kalikå!Många roliga experimentella leksaker.Nått som säljer är dom gigantiska såpbubblorna!Kul för både barn och vuxna*L*
annbritt

Anonym sa...

Hejsan!
Hittade hit genom en annan blogg! Har kikat här inne och man blir helt såld på allt fint, kan sitta här hur länge som helst =)

Jag så de vackra kadettblusarna med den vita tunikan och undrar om ni säljer mot postförskott också, eller är det bara i butik?
Jag bor på Gotland, så det är därför jag undrar...
Får jag länka till er sida?

Önskar er en fin vecka!

Mvh Maria

Maud sa...

Vilka mysiga leksaker och Alf blev favoriten....så söt...
Nu skall jag packa upp kläder mm.....
Ha det gott!
Kram Maud

Viola sa...

JAG SÄGER BARA DET..HÄR FINNS JU INGA BARNBARN ÄNNU ANNARS HADE JAG SHOPPAT LOSS... SÅ HIMLA MKT RART DU TAGIT HEM..HÄR SITTER MAN NU MED FÖTTERNA I BALJAN OCH PC:N I KNÄET..IHOP MED EN KOPP TE OCH EN STOR BIT KARDEMUMMAKAKA SOM JAG BAKAT...SÅ SKÖNT, VÄLBEHÖVLIGT EFTER TVÅ LÅNGA DAGAR I SKOLANS VÄRLD, HOPPAS DU FÅTT NJUTIT UTAV DET FINA VÄDRET..ELLER REGNAR DET SOM VANLIGT.....;). HA DET GOTT, KRAM

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Kul att jag hittade denna blogg.
Elena klänningen med rosor vad kostar den?
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...