söndag 24 januari 2010

Formex mässan är nu avklarad!

Tack alla gulliga bloggare som skriver så mycket positivt om butiken. Vi blir jätte glada och stolta.

Nu har jag och Erika varit på formex, som vanligt var det tre dagar med värkande fötter, ben och rygg men ändå så himla kul. Vi träffade en massa bloggkompisar och det är alltid jätte kul.
Vi hann i alla fall med en kväll i Gamla stan med en god och mysig middag. Annars var det mässan som gällde från morgon till kvällen.

I år hittade vi många nya leverantörer. Det skall bli så spännande att få presentera för Er. Vi kommer att lägga ut bilder på nytt så fort det kommer in.

Men vi kan ju avslöja att vi bla. hittat ett till klädmärke som har enbart lin och linnekläder.

Till dess får ni hålla tillgodo med lite bilder från formex på saker som vi har beställt. Det blev inte många bilder för egentligen får man inte fota. Så det blev lite i smyg. Men som sagt det kommer massor av bilder på allt nytt så fort vi har fått hem det.

Vi fortsätter med 40% rabatt på resterande Melmelli kläder och utvalda Pijazz kläder samt
på smycken från Våga. Quilltade täcken, taklampa från Watt och Veke, choklad från Gränna och så utvalda spetsar och textilier även denna veckan.

Varmt välkomna till oss på landet!
2 kommentarer:

Maud sa...

Förstår att ni är helt slut!! Men visst är det roligt att se så mycket vackert... sitter med bokföringen just nu... men tog en liten bloggrunda...
Fina bilder och saker du visar...
Ha det gott!
Kram Maud

Lavendeldockan sa...

Hej Helen.
Vilka härliga bilder du tagit från formex mässan,ser framemot dina nya varor i butiken.
Har besökt butiken lite titt som tätt i hopp om att du ska vara där men jag har nog en tendesn att åka dit när du är ute på ärenden ;)
Ha det bra och må så gott
kram från erica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...