måndag 11 januari 2010

Skynda att fynda!

Så vackert det har varit idag, men hua så kyligt. Vi har varit i Göteborg idag och där var det om möjligt ännu kallare, ja riktigt rå kallt. Vi var och besökte vår klädes leverantör Melmelli, så mycket fint vi har sett! Läckra färger, mycket bomull, volanger, spetsar fast i en tuff lite bohemisk stil. Vi tror att de som gillar Melmelli kläderna kommer att älska denna vår och sommar kollektionen.

På torsdag börjar vi den riktigt stora rabatt helgen i butiken! Då kommer vi att sänka priset med 40% på mängder av varor. Men bara under en begränsad tid. Vi kommer att ha 40% rabatt på
resterande vinter kollektion från Melmelli, även vissa Pijazz kläder och sjalar, Quilltade överkast, kuddar, spetsgardiner och spetsdukar, också vissa andra textilier.
40% blir det även på smycken från våga, svenskt mathantverk, gränna choklad och lampor från watt och weke. Resterande jul saker har vi 50% rabatt på.

Så välkomna till oss och fynda i helgen!2 kommentarer:

marita blücher sa...

Hej igen Helen,
Låter som du och döttrarna haft en riktig toppendag i Göteborg och de där första inköpen på en ny säsong är alltid speciellt lustfyllda. Jag hade egentligen planerat att åka till Formex, men får inte ihop logistiken med familjen så det får bli en endagarstur till Formland istället. Jag hade gärna träffat dig över en fika, men det får vi ha tillgodo till en annan gång.
Önskar dig en härlig vecka.
Kram/Marita

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så härligt att få åka och se lite vårkläder! Nu vill man ha lite ljusare färger igen...
Och vilken ordentlig rea du har... där skulle man vara...
Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...