söndag 14 februari 2010

Blogg vänner!

Tänk vad många nya vänner man fått, tack vare bloggen. Det är egentligen helt fantastiskt!
Vilket nätverk och man gläds verkligen med sina vänner när de lyckas eller så gråter man en skvätt med dem när de misslyckas eller är ledsna. Känner man sig själv dålig eller illa till mods. Så får man alltid en vänlig skjuts åt rätt håll av sina bloggande vänner. Visst är väl det fantastiskt!!!

Två goa vänner som jag träffat tack vare bloggen är Violan på bloggen: http://violasromantiskahem.blogspot.com/.
Och så har vi Marie på bloggen: http://nostalgiochromantik.blogspot.com/. Två loppis galna, humoristiska och varma människor.

Viola på "violas romantiska hem" har en nätbutik där hon säljer underbara och fina gamla saker, där kan man verkligen finna det mesta. Hennes nätbutik finner du på http://www.romantiskating.se/. Dessutom skall hon i vår öppna en fysisk butik på sin Bossgård. Det skall bli så spännande att få följa Viola och hennes butik. Skall faktiskt åka dit och bli en av de första som knackar på dörren. Kan ju inte missa den stora "premiären"

Marie på "Nostalgi och Romantik" har gjort vackra armband som hon säljer. Kunde ju inte låta bli att köpa dem till butiken.
Det är alltid kul att titta in till Marie, hon har alltid något nytt på gång. Där får man verkligen inspiration blandat med humor.

Nu tänkte jag visa lite saker som jag har beställt utav Violan och som kom hem i veckan. Det mesta utav det kommer att hamna i lillstugan. Där är meningen att jag skall skapa ett hem, som det såg ut förr. Med mycket gammalt och väldigt romantiskt, ska det bli. En hel del är på plats. Men en del återstår. Lillstugan är tänkt att användas till olika tillställningar, eller som gäststuga mm.

Det här lilla söta skrinet med blått sammetstyg inuti, blir jätte fin att ha i gästrummet i lillstugan. För gästerna att förvara sina smycken i.

Den trearmade ljusstaken kommer också att få stå i gästrummet i lillstugan. Den ser riktigt gammal ut.
De här två lite lägre ljusstakarna har fått en plats på ett av borden.
Påtburken så ljuvlig, ser ut att ha varit med om en hel del. Kommer också att passa fint i lillstugan.
Den vita kannan köpte jag av Violan i höstas, i den växlar jag blommor hela tiden. Den har blivit en favorit.
De här vackra armbanden, har Marie gjort. Visst är de vackra! Både jag och mina döttrar har fått varsitt favorit armband. Finns med tre olika texter. Samt i olika storlekar. Säljs i butiken.

Med detta lilla inlägg, vill jag passa på och önska er alla en ny fin vecka!

Var rädda om Er! KRAM/Helen

4 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Sitter här med blossande kinder... Tack så jättemycket för de fina orden du har skrivit! Jag känner precis som du, att man har fått träffa de mest härliga människor via bloggandet, som man förmodligen inte skulle ha träffat annars. Och jag är så glad över att ha träffat dig, du goa... och snart ska vi ju ses igen... på den stora invigningen av Violans gårdsbutik.
Ser verkligen fram emot det jättemycket! Ska bli så kuuul!
Kram
Marie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Och så glömde jag ju skriva, att det ska bli spännande att få se din lillstuga också, så småningom... Det kommer att bli så fiiint!
Kram
Marie

Annika sa...

Här fanns det mycket att kika på och ha begäret infinner sig :) Synd att jag bor lite långt ifrån, men till sommaren när vi har bil får det nog bli en sväng :)
ha det gott, kram

Viola sa...

Här är jag...:0) en får tacke för raderna..och här står sängen och väntar på dig, så himla roligt det ska bli!!!!! KRAM plingar framöver..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...