torsdag 11 februari 2010


Lantlig Charm

Det är väl ingen som missat, att så kommer ju Anettes och Katarinas bok att heta - "Lantlig charm". Vi har köpt in boken till butiken. I maj 2010 kommer den efterlängtade boken "Lantlig charm" ut.

Text och styling: Anette Hjerpe Foto: Katarina Nilsson. Boken är på ca. 180 sidor.Ljuvlig inredning och underbara bilder i den lantliga inredningsstilen är utlovat! Beräknat pris: 450 kr.

När boken kommit återkommer vi med exakt pris.Enkel,ren och tidlös.... en vacker bok som kan ligga framme hela tiden. Den innehåller inredning från olika hem. Anettes hem blir det första kapitlet.Sen varvas det med ljuvliga recept på kakor och pajer!


Här ser ni fotografens Katarinas söta dotter, alla foton till boken är fotade av Katarina och stylade av Anette.
De har gått från sig själva då de gjort boken. De har frågat sig själva vad det är jag skulle vilja ha i en bok. Då kom de fram till denna härliga bok. Det bästa av allt boken avslutas med ett vackert julkapitel!!Det blir mycket bilder och lite text i boken. Flera kapitel, för att nämna några... Glas verandor, kök, hemma hos Catarina, hemma hos Anette och mycket mycket mera....


Ni som vill vara säkra på att få boken! Det går även bra att förhandsbeställa den i butiken eller via mail till info@butikostergarden.seNågot som bör komma lite tidigare är Jeanne D´Arc Livings magasin! Nya numret skall finnas i butiken till helgen. Som vanligt med en massa härliga idéer och inspiration.
Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...