lördag 20 februari 2010

Provdocka!

Vad kul vi har haft idag jag och Erika, Med att ha provat och packat upp. Det har kommit helt ljuvliga sjalar från Melmelli och kläderna är helt underbara. Det kommer mera redan nästa vecka sen får vi en jätte sändning i mitten av mars och det sista med allt för sommaren tunna linnen och sommarklänningar i mitten av april.
Men som sagt lite har vi hunnit plocka upp och Erika har fått agera provdocka och jag har plåtat.

Nu skall jag försöka vara jätte positiv, angående vädret. Det var en som sa, att vi kommer att få en underbar vår efter detta, det låter väl bra! Sen vill jag hälsa alla kunder välkomna till ett stormigt o mysigt Östergården.

I morgon söndag har vi öppet som vanligt mellan 12.00 - 17.00

Kram!

OBS! klick på bilderna för förstoring.


Här ser vi en utav tunikorna finns i flera färger och underkjolarna finns i massor av läckra färger. Att matcha och kombinera med. Sjalar finns i många olika färger och ljuvliga spetsar, eller lite tuffare med mönster.
Mycket detaljer som här vid ärmen, knappar på rad.


Här ser vi en underklänning med volang och spets finn i vitt och som här i rosa.

Den här t-shirten är väl fin med brun underklänning och brun spetssjal. T-shirten finns också i rosa med bruna applikationer. Så himla snygg!

Här visar Erika en vit underklänning, den lilla latte färgade koftan och så den häftiga sjalen handprint.


7 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

Oj vilka vackert underbara kläder,älskar spets och underklänningar, kommer du få in mycket sånt?
Sen har jag sett att det finns knästrumpor och benväörmare med rosetter bak, är det något du sett från melmelli?
kramelikram

marita blücher sa...

Hej Helen,
Tack för din rara hälsning hos mig. Jag avundas din man som liksom Saryn har en konstnärlig begåvning - kanske blir det aktuellt med någon utställning av hans alster när nybyggnationen är klar ? Fantastiskt vackra kläder du fått in till butiken - blev speciellt förtjust i den småblommiga sjalen på sist bilden !
Önskar dig en fortsatt härlig helg även om vädret gör sitt allra bästa för att sätta käppar i hjulet.
Varma kramar/Marita

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Härligt lite romantiskt. Hon är fin din doter rena rama fotomodellen. När jag har gått ner i vikt sådär 5-10 kg så ska jag frossa i dina fina kläder och inte bara i dina inredningssaker.
Kram Anette

Annbritt Schmützer sa...

Hej tjejen
Tack för peppningen du ger mig..
Skulle vilja se lite priser på dom kläder du visar bilder på..Man blir ju så köpsugen.Jag och sambon planerar att resa ner till dig under våren men just nu är det det hiskeliga vädret som hindrar oss*L*

Du får ha det så himla bra!
kram

Maud sa...

Så mycket snyggt...roligt att packa upp och prova... hoppas att ni har det bra i snön,trots att det är otroligt mycket....
Kram Maud

Lavendeldockan sa...

Tack för din goa kommentar hos mig,det värmer.
Självklart ska jag ta reda på vart dom finns,har en väninna som har massor av sådana så jag får ha lite övertalning där ;)
ha en skön söndag.
varma kramar erica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Mycket av min zinksamling har ju jag köpt hos dig och det passar bra till mitt kök nu. Tänk att vi fick sol idag. För den lyser väl över dig också. Ha det så bra!
kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...