måndag 1 februari 2010

Trädgårdsdrömmar och nya varor ( vilken blandning)

Ny vecka och almenackan är tom! Trodde inte det var sant. Måste vara första veckan sedan vi startade butiken. Det känns riktigt lyxigt Att slippa passa någon tid att kunna planera dagen som man vill.

Jag började redan vid frukost att fundera hmmm.. tänk om jag skulle göra om i matrummet, tapetsera om, måla, möblera om, Hur knäpp får man vara! om jag nu äntligen har en vecka utan en massa måsten. Varför inte bara vara! Fast på något knasigt sätt känns det då som veckan blivit förspilld på något sätt. Det blev nu inte så mycket av mina idéer.

Jag pysslade istället med mina blommor och drömde om trädgården, vad skall nästa projekt bli!
Jag skulle så gärna vilja göra en riktig ros och pion rabatt vid vårt gamla utedass. Kanske snygga till utedasset också. Jag började bläddra runt i mina trädgårdsböcker. Sen gick tiden fort kan jag lova.

Här är en bild från i somras till vänster ligger utedasset. Så jag har påbörjat det hela. Gillar egentligen ljusa rosor, vita och ljusrosa men vi enades om att rött kanske ändå skulle göra sig bäst till den vita portalen och grinden.

Här är dörren till utedasset, älskar den blåa färgen på dörren. Till vänster har jag new dawn rosor och en ljusrosa klematis på högersidan. Det går en liten stig fram till dörren. Det är där på vägen till dasset som jag skulle vilja plantera rosor och pioner.Här hittade jag lite sötnosar som jag kan tänka mig. Vi har lerjord här så rosor brukar trivas om de är ordentligt härdiga bara.


Nu till något helt annat! Visar här lite nya varor, en del har kommit och en del är på väg.
Här är vackra ornament.Två olika modeller och storlekar av den här möbeln finns i butiken, vacker att ha växter på eller annat smått och gott.


Gamla vackra franska dokument, kommer att finnas i butiken trycket finns även på kuddar.Flera olika plåt skyltar, här med trädgårdsredskap!

Här en plåtskylt eller tavla med rosor.

Flera olika typer av hyllor i vitt.

Ett vackert skåp att sätta på väggen.

Kannor och små skålar i denna ljuvliga pastell färg.


Perfekt ställning att hänga alla terrakotta krukor upp och ner på.Vill tacka alla för era kommentarer, det är alltid lika roligt att få. Hoppas ni får en fin vecka!

kram Helen

3 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

Hej min vän.
Först vill jag tacka för din goa kommentar,alltid lika trevligt ;)Men vad underbart att du visar lite vackra sommarbilder, nu längtar man verkligen ännu mer tills man får sätta igång i trädgården.
Vad härligt att få unna dig lite ledighet,det är du verkligen värd.
Ojoj vilka härliga saker du fått in i butiken, man blir helt tagen, alla dessa vackra vita ting ihop med franska dokument är bara för underbart!
Ha en trevlig dag och försök att bara rå om dig själv nu!
Varm kram erica

Vår sekelskiftesdröm sa...

Hej! Ja det är för konstigt att man aldrig blir riktigt nöjd och att man vill förändra i hemmet så ofta. Vi har ju inte renoverat klart huset än och nu vill jag tapetsera om köket. Men för min del så har den vita lantliga stilen
kommit lite senare och den ska jag hålla fast vid. Vad mycket fina nya saker du har fått in i din butik. Man skulle vilja ha allt.
Det var härliga sommarbilder. Jag förstår att du längtar till din fina trädgård.
Kram Anette

Maud sa...

Mycket fint...kannorna gillar jag och hyllorna...klockorna att hänga runt halsen är ju härliga..
Vad skönt det skall bli med vår och sommar.... man längtar verkligen...äkte från Skövde nu i kväll sent... vilket bedrövligt väglag...man får va glad att man tar sig hem...
Ha det bäst!
Kram Maud

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...