onsdag 14 april 2010

Nyheter!

Ordspråket " Tiden går fort när man har roligt" är så sant! Här springer tiden iväg i en rasande fart. Den här veckan har det hänt mycket, flera stora sändningar från leverantörer har kommit och vi har hunnit med en mode och inspirationskväll samt en kundkväll.

Tack alla kunder som var här i måndags och i tisdags med glatt humör, det var ni som gjorde att vi fick två så trevliga kvällar!

Nu kommer vi att sälja begagnade möbler, ommålade i shabby chick stil, något nytt kommer det att bli varje vecka framöver. Först ut är ett antikt gammalt skrivbord. Bild och pris finns här nedanför!

Nu har utemöbler kommit, så som parasollborden med stolar, allt i smide, nu även i vitt.
Lusthus i vitt med snirkliga detaljer, även de i smide. Vita keramik fat, ljusstakar, och blommor.

Träskor från Calou i olika modeller och färger, Så mjuka och sköna på fötterna. Finns nu i butiken.

Flaggspel i beiga och vita färger, samt flaggspel med rosa och gröna färger. Nya stolskjolar i beige och vit rutigt, allt från Svanefors.

Från Durance har det kommit nya doftljus, samt härliga stora tvålar med nya dofter.

Fler underklänningar med spets och volang, samt tunikor från Melmelli. Vi väntar på sommar kollektionen som bör komma den här eller nästa vecka.

Nya numret av magasinet från JeanneArc Living med mängder av inspirerande bilder och reportage, finns nu i butiken.

Helgen som har varit, passade många kunder på att sätta sig ute i solskenet och fikade. Tänk vilken härlig tid vi har framför oss. Vi har nybakat i vårt lilla kafé varje helg.

Vi önskar alla en fortsatt härlig vecka!

Helen och ErikaHär är skrivbordet som är till salu för 3.100:-
Här står Anna och inspirerar på kundkvällen i tisdags kväll, Anna visade hur snyggt vi kunde plantera i krukor och hur man gör redesbuketter. Vi lottade sedan ut två vackra buketter.

På mode och inspirationskvällen i måndags, hade vi Catarina och hennes frisörer från Hårtrix här, de visade hur vi fixar frisyren. Tack tjejer för att ni ville komma och bidrog till en trevlig kväll. Anneli och Susanne ifrån SUSSILI var också här och visade kläder. Alla ni kunder som lade en beställning, vi kommer att höra av oss så fort kläderna har kommit hit till butiken.
För övrigt så har vi beställt mycket från SussiLi som kommer att finnas i butiken i början av Juni.
Här nedanför blir en våra kunder fixade i håret.
Nya krukor, äpplen, fågelbad, kottar, mm


I den här gamla kistan har vi ett litet lager med underklänningar. Man är lite nyfiken och undrar vad som har fraktas i denna kista, det sitter ett godsmärke kvar där det står från Skultorp till Väring.
De populära stolarna med parasoll bordet finns åter i butiken.
Även lusthuset i vitt smide.
Nytt är att borden med parasoll bordet nu även finns i vitt.

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Det är ju helt galet,va mycke fint ni har i butiken.Och va trevligt med era träffar...Synd att man bor så långt ifrån!
Nu njuter vi av det underbara vädret. Ha en härlig dag!
Kram Åsa.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Helen!
Så mycket fint du visar... igen!
Och jag läser att du har fullt upp. Roligt men också jobbigt förstås.
Och vilket jättefint skrivbord du har till salu...Mmmmm
Kram
Marie

Maud sa...

Underbart skrivbord...och mycket annat hätligt vackert...
Kram Maud

Annbritt Schmützer sa...

Jätteroligt att det rullar på för dig..Vill bara ge dig ett tips från mig som varit med länge..Tänk på att inte fylla på och fylla på med för mycket olika saker och arbetsuppgifter för när vågskålen tippar över så går det inte att stoppa*L*

kram kram

Angels & Roses sa...

Jisses så fina saker. Ser att du har mycket att göra med alla dina fina Christa möbler hihi. Tack för dina fina ord om mina kort. Ja vi får vlä se hur det går med korten. Usch vila emellan också ok? så att du inte kör slut på dig. BRA ta en vilodag. Trippen var ok till Norr :-) Kram

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Kära nån va spännande med gamla möbler. Du har inte haft öppet i 1 år ens och butik Östergården blir bara större och större hur ska detta sluta. Du är en riktig affärskvinna. Den snälla varianten :-)
Kram Anette

Viola sa...

Jag tror det är dags för ett pling..men törs ju inte ringa om du är heser...ditt tempo verkar gå i 100 knyck, ska inte skriva dom där orden vet du som varken du eller jag kan leva efter, krya på dig,

PUSS

essemia sa...

Som vanligt blir man helt grön när man kommer in hit. Av avund alltså. Men man får väl skylla sig själv som tvunget måste titta in och önska en god helg, hihi.
Kram Elzie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...