söndag 4 april 2010

PÅSK DAGEN ÄR TILL ÄNDA!

Idag har jag börjat rensa och klippa bort, allt gammalt som inte hanns med i höstas, efter som snön kom så snabbt och inte försvann förrän någon vecka sedan. Erika och Susanne jobbade i butiken så jag fick vara ute i trädgården hela dagen. Skönt att jobba med kroppen ordentligt. Fast nu skall det bli skönt att få sjunka ner i soffan och bara softa...Vi gjorde det enkelt för oss, kvällsmaten togs på en restaurang i Mariestad. Sill och dynamit var tyvärr stängt i dag så det fick bli ett annat ställe. Vad skönt det är att få sätta sig vid ett dukat bord ibland.I morgon Annandag påsk får bli en ledighetens dag, Inte göra någonting vore skönt, fast jag ledsnar nog efter ett par timmar skulle jag tro. Vovvarna skall i alla fall få en riktigt lång promenad.Visar här lite fler bilder från allt nytt som kommit in i butiken.Önskar alla en fortsatt härlig helg!Här ser ni porslinet Charm, nu finns även kannor, tallrikar, fat, koppar, muggar, kakfat i två våningar, kaffekanna, grädd och sockerkanna, uppläggnings fat och skålar samt burkar. Tycker själv att det är så vackert!
Äpplen i två storlekar!Kandelabrar, Drottningholm ljuslykta, smides droppar i tre storlekar.
Ljuslykta Viktoria i fyra storlekar, lammgunga som vi alltid har i sortimentet ifrån Teddykompaniet.
Byst stora och små, lampfötter och skärmar.
Speglar, emalj kärl, så som sil, mjölkkanna, muggar, kanna mm.
Små vita krukor, lejonkrukor runda och ovala. Änglar, nya ljuslyktor, fotoramar, knoppar, steghylla, i två storlekar här ser vi den lilla. Tavlor med religiösa motiv.
Lyktor, ljusstakar.
Tavlor stora som små!
De här söta plåtburkarna med grönsaksmotiv och en liten odlingslåda med glaslock är helt nya.
Madonnor, änglar, kors, bokstöd, silvervaser mm.
Dynor tjocka och med handtag, i blommigt och med härliga pastell färger.

3 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Otroligt mycket fint.:-) Kram Stina

bakom berget sa...

Oj, vad mycket fint Du visar från Din butik. Jag gillar det vita porslinet och plåtburkarna med lock....Helt underbara! Skulle kunna tänka mig såna i mitt växthus.
Ha nu en bra fortsättning på annandagen! Kram från Åsa

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Så mycket fint det kommer in hela tiden till butiken. I morgon onsdag ska det bli riktigt skönt väder ute, då ska jag ut i trädgården och städa bort vintern.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...