måndag 26 april 2010

Rent och Fräscht!

I dag har det städats här i Östergården, jag kan lova att det var välbehövligt. Jag har lagt in lite nya tvålar och doftljus från butiken. Nu luktar det så gott här hemma. Ikväll skall jag bara sitta och njuta.

Vi hann med att plocka upp ett lass med kläder från Melmelli och lite nya smycken från Vintage by också. Vilka ljuvliga klänningar, blusar och linnen det kommit. Ska bli så kul att få visa dem på modevisningen nu på onsdag den 28/4 kl 18,30.

Vi har knökat in lite mer gamla möbler i butiken. Ett skåp och ett serverings bord i äppelserien, om målat i vintage stil.

Imorgon får det allt bli trädgårdsarbete. Jag riktigt längtar efter att få på börja planteringen. Visst är det väl konstigt, att man kan njuta så av att få pyssla runt i trädgården, få sticka ner fingrarna i jorden, plantera sina små sticklingar. Sen bara se hur det sakta växer och frodas.

Nu önskar jag er alla en fin och njutningsfull vecka!

Kramen Helen
Serveringsbord 1.700:- i äppelserien.
Klädeskåp i äppelserien 3.400:-


Smycken från Vintage by
Klänningar blusar och linnen nyss uppackat från Melmelli.

6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Sitt och njut du efter allt slit du har haft för dig vännen. Å att man bor så långt ifrån, hade varit kul att komma o se på modevisningen och era fina kläder! Ha en mysig kväll kram

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad mycket fint du har.Ta nu och sitt och njut nu och var nöjd med allting du fått gjort.Önskar dej en underbar dag kramar Rita ♥

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Det ser alltid städat ut hos er och sen luktar det så gott och ljuv musik hörs. Man blir lite sjuk av Ha begär när jag tittar in på din blogg :-) Jag vill ha klädskåpet, pottskåpet, skrivbordet och zinkkannorna mm
Nu har jag sansat mig, man får köpa på sig lite i taget av allt man vill ha. Det är ju glädje det också. Ha en bra tisdag!
Kram Anette

Mitt Måleri sa...

hej
så vackra möbler du har fixat till, och kläderna säger som christa synd de är så långt bort =)ha en jätte skön vecka
kram pia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det är skönt när man får städa av litegrann, man brukar känna sig så nöjd då.
FInt med de nya möblerna, och massor av kläder igen... läser jag :))
Jag är såå nyfiken!
Kram
MArie

essemia sa...

Jag måste försöka få gubben att köra uppåt nån dag i sommar. Måste få se er fina butik med egna ögon. Måtte jag lyckas, haha.

Vad gott med nystädat. Du hade varit hjärtligt välkommen hit också om det inte varit så långt. Och att tänka på fönsterputsning är inte lönt så länge de håller på och gräver här utanför - pust, stånk och stön. Får nog aldrig upp några sommargardiner för det går VÄÄÄÄÄÄLDIGT långsamt framåt.

Hoppas du kan njuta i din trädgård i morron.
Kram Elzie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...