söndag 9 maj 2010

God morgon!

Vaknar idag till ett ganska gråmulen söndag. Fast det ser ut som det kanske skulle kunna spricka upp lite. Det blir i alla fall grönare och grönare ute och det är positivt!

I helgen har vi fått i gödsel i vårt land nu är det att gräva och blanda. I vanliga fall har jag redan sått så här års. Men med denna kyla så gör det nog inte så mycket att man väntar lite. I dag fyller mannen år. Så efter jobb i butiken får det bli lite kalas.

Tänkte visa lite utav Melmellis fina sommarklänningar, modellerna finns i flera färger. Snart måste det väl ändå vara dags att kunna gå med bara armar och ben!

Igår kunde jag inte låta bli att köpa mig ett par Caloú träskor själv, har gått och provat dem i butiken flera gånger men i går fick allt ett par följa med hem. Vi har alltid lågt pris på Caloús knyta träsko, ord. pris för den är 895:- men vi tar alltid 795:-.

Idag har vi butiken öppen som vanligt mellan kl. 12.00 - 17.00

Önskar alla en trevlig söndag!

Kram Helen3 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Vi har många gemensamma nämnare du och jag,lustigt!

Våra karlar fyller år med några timmars mellanrum*L*
Vi tar inte gärna saker i butiken åt oss själva fast vi kan plocka av allt till inköpspris och bara det skulle göra att man har huset fullt men så är det inte*L*
Vi verkar ha samma smak dessutom och är envisa och målinriktade!

Har jag rätt eller fel?

Bär inte ihjäl dig nu!

Blir väl tomt efter tjejerna?

Kram på dig!

Fru Inredning sa...

Hej Helen.

Så fina klänningar:) Dom där träskorna skulle jag oxå så gärna vilja ha men jag har så sjukt små fötter så inga passar:(. dom är ju så fina.

Ha en bra dag.
kram Kristina

Birgitta sa...

Hälsa Alf o gratulera på födelsedagen :)
Träskorna såg verkligen härliga ut, ett bra beslut tycker jag.
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...