torsdag 17 juni 2010

Vilken toppen dag!

Strålande sol hela dagen! Dagen började med en skön skogspromenad tidigt i morse. Frukost på altanen, vad man njuter! Hela långa dagen har jag bara gått runt och pysslat på tomten. Faktiskt tog jag mig en tupplur i min nya hängmatta. Somnade på stört. Jag har blivit uppvaktad av lillebror med fru också i kväll, de kom med ett plommonträd till mig, lite i efterskott. Jag vet precis var jag skall plantera det. Vi kunde sitta ute och äta också, fast det började blåsa lite kallt. Vi passade på att fotografera Erika och min svägerska Carina i lite av de nya kläderna.

Till alla Er som gillar Calous träskor, vill vi meddela att vi har gjort en beställning till i dag, med fler storlekar i svart, beige och röd. Leveransen bör komma till torsdag före midsommar.

Vill tala om att vi kommer att fira kungligt i helgen. Återkommer imorgon med vad, men jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna.

Jippi nu är det snart helg!
Var rädda om varandra!
Kram Helen

Har ni sett en så ljuvlig midsommar klänning Erika visar.
Det är så mycket vackra detaljer och spetsar på klänningen. Klänningen kommer även i vitt i en kortare modell. Rosa i kortare modell finns redan hemma.
Nu har vi fått hem fler linnebyxor i trekvarts längd. De är så jätte sköna. Även linnet med lite ärm och knapp i sidan, finns nu i alla storlekar igen.
Här ser vi en gul linnetunika!
Även gula linnebyxor visar Carina.
Lila tunika med applikationer och natur färg på ärmar, passar också fint till linnebyxan.
Avslutar med att visa min syren på stam!

Håll utkik efter program för helgen i morgon!

2 kommentarer:

marita blücher sa...

Hej Helen,
Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Som alltid visar du vackra kläder och dagen till ära solsken och klarblå himmel ! Igår hade vi en fantastisk sommardag, men idag är mulet, blåsigt och kallt igen - skall sommarvärmen aldrig komma ????
Önskar dig en fantastiskt helg.
Varma kramar/Marita

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så mycket fina kläder igen! Vilken tur att du fixade lite mer plats i din butik för alla kläder!
Undrar vad ni ska hitta på i morgon?
Här är det ganska fint väder just nu, men lite svalare, så det blir nog landet i helgen.
Ha det bra Helen!
Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...