fredag 23 juli 2010

"Skördetid"

Nu är det skördetid i landet, först var det jordgubbar och jag plockar en och annan liter fortfarande. Nu är det hallonen, och alla kryddor, sallader som skördas. Jag rensar och rensar mellan varven. Snart är hela landet äntligen färdigrensat. Sen kan jag fotografera i landet utan att behöva skämmas.
Det har kommit mycket nytt i zink till butiken.

De söta hinkarna kom igår och de fina lådorna med texten fruits & legumes. Passar perfekt att ha i landet och lägga mina nyskördade grönsaker i.

I eftermiddags var jag och mannen upp till mina föräldrars stuga. Där bjöds det på ängasoppa och hembakat bröd,å så gott det smakade. Första dagen på länge som vi fick sitta inne och äta för att det blåste så kallt. Vi tände till och med en brasa, nu har man ju vant sig vid att svettas så det var nästan konstigt att helt plötsligt frysa.

Dörren till utedasset! Jag är inte så mycket för färger men den här blåa färgen tycker jag är så fin. Clematisen blommar nu för fullt i vår trädgård.
Två arbetsdagar väntar nu i butiken för mig!
Vi fortsätter med vår stora REA 50% på nästan alla sommar kläder!
50% har vi även på mängder av inredningsprylar och smycken.
Jordgubb och rabarberpaj med vaniljsås, kladdkaka med hallon och grädde och lite andra kakor finn i vårt kafé till helgen!
Önskar alla en trevlig helg och hjärtligt välkomna!
Kram Helen

3 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

hej min vän.
Vad härligt med rensade land, man känner sig så duktig när man gjort det =)
Hoppas du haft en toppen helg.
många kramar erica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack så mycket för din snälla kommentar. Ni har fina bilder som vanligt och så läste jag utmaningen om dig själv. Intressant och rolig läsning!
Ha en bra måndag och vi får hoppas att det blir lite bättre väder i dag!
Kram Anette

Marie sa...

Så trevligt det låter med att rensa land och ha det fint. Fina kläder! Snart dags för besök hos dig igen, alltid lika trevligt! Må gott,
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...