onsdag 25 augusti 2010

"HÖSTREA"

Nu startar vi vår stora HÖSTREA! Lusthus, utemöbler och massor av trädgårdsprylar sänker vi nu med 30 - 50 % rabatt. På kläder har vi 50 - 70% rabatt.
Calou träskor har vi sänkt med flera hundra kronor, Sjalar 50% rabatt.

Här kan ni göra massor av trevliga fynd i helgen!
Som vanligt finns det kaffe med hembakat.
Den här veckan har vi fått in nytt i från GERBERA KERAMIKEN, Från en ny leverantör Lisbeth Dahl har det kommit söta glasburkar med silver lock, speglar, ramar, vit lampa med prismor och mycket mer. Från vår smyckes leverantör Våga kommer det in nya sjalar och så hela höstkollektionen med massor av vackra nyheter. Från All Time Design får vi in mängder med nya skyltar och texter.


Hjärtligt välkomna till oss!

Kram Helen6 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

REA vad spännande jag kommer ;-)
Sov sött!
Kram Anette

Jema♥Kitsch sa...

TACK för din kommentar!

Önskar att jag kunde skriva att allt har ordnat sig till det bättre i min nya lägenhet, men så är det dessvärre inte alls...jag har grannar som väsnas och dessutom är det lyhört...ett hus som bara är 4 år, och så hör man grannarna så TYDLIGT..! Så nej, jag mår inte alls bra, tvärtom så mår jag mycket dåligt...

KRAM

Home No.1 sa...

Hej svejs i stugan! Mycket fint som kommer ser jag :-) Ha en fin helg. Kram Annica.

marita blücher sa...

Hej Helen,
Tack för din lilla hälsning hos mig. Ja, det är verkligen underbart att bo mitt i naturen, och alla årstider har sin charm (undantaget januari-februari...). Vi har också våra svampställen, fast i år har det inte blivit så mycket plockat. Varje morgon slinker dock några björnbär ner på morgonpromenaden med Emil. Härliga bilder från en som alltid välfylld och vacker butik.
Ha det så bra och varma kramar/Marita

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Jag har letat efter litet bord som jag skulle ha i matsalen och det här bordet passade perfekt.
Ha en bra helg!
Kram Anette

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Vad mycket fint du har. Rea är alltid kul, skulle gärna ta mig till dig. Vi bor i Kristinehamn, så det är inte så långt. Jag gillade de rödprickiga träskorna, vad tar ni för dem?
Ha det så bra!
Kram Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...