söndag 26 september 2010

Nu är helgen slut. Ny vecka med massor av jobb väntar.
Skördefesten pågick i tre dagar. Nu har lugnet lagt sig. Jag vill verkligen tacka alla som kom och besökte oss. Ni var många och det var roligt särskilt för våra gästutställare, som fick visa upp allt fint de har gjort.

Vill även tacka alla utställare, ni var toppen allihop.


Här visar Jolan upp sina stickade tofflor, kragar, handvärmare och mycket annat.

Kerstin Pettersson visade sina vävda mattor och löpare.
Malin på (Edla tröjor) hade med sig massor av vackra stickade sjalar, väskor, benvärmare och mycket annat.


Den ljusrosa kreationen till vänster kunde jag inte motstå. Nu är det i min ägo.

Birgitta på Björkhagens massage och behandlingar hade härliga aloe vera produkter. Birgitta berättade även om sin verksamhet. Se hennes hemsida här på bloggen.
Här ser vi Birgitta och Malin.
Vi hade en långa väga gäst här också, nämligen Ann-Britt Schumütser från Nora utsedd till nordisk drejmästare. Ann-Britt satt i vår butik och drejade i tre dagar. Tror nog hon hade ont i axlar och armar efter så långa arbetspass. Vi är så glada att Ann-Britt ville komma hit. Särskilt kul nu när vi kommer att sälja hennes keramik här i butiken.


Här har vi Ann-Britt själv!

Det här är Kerstin och Kerstin två väninnor som har varit till jätte stor hjälp nu när alla busslass har varit här på besök. De har hjälpt till med fikat. Kerstin till vänster har bakat allt kaffebröd. Ett hjärtligt tack säger vi till Er! Vi hade aldrig klarat oss utan er fantastiska hjälp.
Buss resorna är inte slut än, utan fortsätter att komma hit i ytterligare två veckor. Hoppas ni orkar ett hjälpa till ett tag till.
Så här ser det ut uppe på magasinet!
Det var allt för ikväll! I morgon drar vi vinnare i vårt lotteri. Så håll utkik!
Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...