måndag 4 oktober 2010

Inställt!

Vi kommer tyvärr att få ställa in föreläsningen med Annika Christensen. Pga. sjukdom och andra faktorer som vi ej råder över. Vår förhoppning är att Annika skall kunna komma till oss i vår istället. Ni som redan hunnit köpt biljetter, kommer givetvis att få pengarna tillbaka.Det känns som trädgården börjar förbereda sig för att sova sin långa vintersömn. Idag hade vi nästan stormvindar här och det tog mycket av löven som envist hängt sig kvar på träden. Den absolut sista rosen plockade jag in och lade i en skål med vatten. Det var en pease ros som var så vacker.

"Dikt"
Höstens dagar äro genomskinliga och målade på skogens gyllne grund...Höstens dagar le åt hela världen.Det är så skönt att somna utan önskan, mätt på blommorna och trött på grönskan, med vinets röda krans vid huvudgärden...Höstens dag har ingen längtan mer, dess fingrar äro obevekligt kalla, i sina drömmar överallt den ser, hur vita flingor oupphörligt falla...

Höst dikt av Edith Södergran.Här visar vi lite bilder från butiken! Det kommer in nytt den här veckan från flera leverantörer.

Önskar er alla en trevlig kväll!

Kram Helen

3 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

Men va tråkigt att det inte blev av!

Är det mjukdjurshyllan som är borta bredvid sängen den väggen blev jättefin?
När man "bygger om " ser det oftast ut som man har fått in nya saker!
kram

Marie sa...

Så mycket fint du visar! Måste komma ut någon dag och kika lite hos dig. Trist när planerade arrangemang inte blir av verkligen men ibland råder man inte över saker och ting helt enkelt.
Allt gott!
Marie

Marie sa...

Åh, vad blogger krånglar nu för tiden, hoppas det snart är lagat! Jag provar att skriva kommentar igen!
Du har fått hem så mycket fint så blir så sugen på att åka ut och hälsa på en sväng! Det är tråkigt när man måste ställa in planerade arrangemang men man råder inte över allt så hoppas det fungerar nästa gång istället! Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...