onsdag 6 oktober 2010

Nu blåser REA på utesaker igång på allvar!

Vilken blåsig dag vi haft idag! Bussresenärerna fick nästan hålla sig i för att inte blåsa bort.
Det kommer in mängder med nytt varje dag från både nya och gamla leverantörer. Det är
spännande att plocka upp varor från de nya leverantörerna. Jag roade mig med att räkna ihop alla leverantörer vi har totalt, det är faktiskt hela 64 stycken, låter helt galet! men så många är det... Sen köper man ju inte så ofta av vissa, en del kanske man bara har handlat av ett par gånger under det ett och ett halvt år som butiken funnits.
En del leverantörer kommer och besöker oss lite då och då. En del har showroom som vi åker till eller så träffar vi dem på mässorna. De flesta är väldigt trevliga att ha att göra med. Ja, man har fått många nya vänner ibland både kunder och leverantörer. Det är med andra ord ett trevligt jobb man har!
Till helgen tänkte vi ha en EXTRA STOR REA PÅ ALLT SOM STÅR UTANFÖR BUTIKEN!
Det är lusthus, parasollgrupper, växthus, växter, krukor, statyer, zink, rost, bänkar och mycket annat. MED HELA 50% (men det blir nog bara fredag lördag och söndag.)
Passa på och hjälp oss så vi slipper plocka in för vintern.
Hjärtligt välkomna till oss i helgen!

Våra öppettider är som vanligt:

Torsdagar 11.00 - 19.00
Fredagar 11.00 - 19.00
Lördagar 10.00 -16.00
Söndagar 12.00 -17.00

Kram på Er alla!
Helen

2 kommentarer:

Angels & Roses sa...

NU skulle man ha den stora plånboken när ni har sån rea =(. Tack för din fina kommentar. Ja visst behöver vi romantik? det är jätte viktigt. Har varit med Sandra hos läkaren igen kom hem för en timme sedan. Hon är inte bra ännu men nu vet varför det gör ont att andas och när hon hostar. Hon har hostat så mycket att hon fått en muskelförslitning mellan revbenen! JISSES alltså. MEN nu vet vi det. Ja det är så jobbigt att se när dom mår så dåligt. Ha en underbar kväll. Östergårdens klädkammare? är det en ny blogg? måste kika in. Kram

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ja vad kallt det har varit i natt, det är tur att vi tog in olivträden och apelsinträden igår, som vi hade ute.
När jag har åkt förbi er har jag sett att ni har mycket besök i butiken och det är ju roligt för er. Men det kan vara skönt när hösten kommer och allt blir lite lugnare, man slipper trädgården och sen är det lika roligt när våren kommer.
Sist jag var hos dig fick min dotter ett sms att det var en som hade bjudit högre på huset hon var spekulant på. Men nu är hon ägare till den
skånelängan, det är bara en besikning kvar.
Ha det så bra i det vackra höstvädret!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...