fredag 17 december 2010

BRANTING!

Nu har ett av våra nya märken kommit! Branting, sex stora kartonger har vi packat upp. Gissa om vi ville ha allt! Vi skall försöka hinna med att fotografera i helgen, men så länge visar vi lite bilder vi hittat på nätet av brantings vår kollektion.

Vi håller nu som bäst på att jobba med att få fram en riktig nätbutik, vi hoppas komma igång med den under januari månad. Där kommer vi att sälja kläder. Det betyder att ni då kan köpa utav alla våra märken. Melmelli, Branting, Masai, Bohemé, Studio, Lino 120%, Ester Elenora, SussiLi, Zele Collection.

Tack alla ni som kom igår kväll på julmys i butiken! Ni är alla så trevliga och gör att det verkligen blir mys i butiken.

I går visades reportaget i SN om oss här på Butik Östergården. Känns konstigt att läsa om sig själv. Vi berättade att vi kommer att utöka butiken, förhoppningsvis kommer vi igång i år med detta. Det blir en omfattande utbyggnad mot söder, där kommer vi att bygga ett så kallat orangeri en stor inglasning för användning året om. Vi återkommer om mer fakta i detta längre fram.

I morgon börjar vi med REA 50% PÅ EN MÄNGD TYPISKA JULSAKER.

Vi fortsätter med 50% på utvalda kläder ifrån Melmelli, Zele collections.

Ni har väl inte missat att vi har extra öppet i nästa vecka och efter jul! Se alla tider och dagar här brevid på bloggen och så på vår hemsida under nyheter.


Vi önskar Er alla en mysig helg!

Kram Helen och Erika1 kommentar:

Lavendeldockan sa...

hej min vän.
Vad trevligt det låter med inglasat, det ser vi framemot hihi.
Hoppas du hinner njuta lite av tiden nu innan jul
Ser att ni ska ha rea på julsakerna, omfattar den rean även dom vita krukorna med utskurna hjärtan upptill?
sköt om dig
varm kram
erica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...