onsdag 29 december 2010

GOTT NYTT ÅR!

Vi skulle vilja tacka Er underbara kunder för detta året! Det har varit ett fantastiskt år på många sätt, mycket tack vare Er! Vi hoppas att 2011 blir ett lika fint och glädjefyllt år.

Med butiken kommer det att ske mycket under 2011, vi kommer att satsa ännu mer!

Det blir utbyggnad av butiken, ombyggnad, sex nya klädes märken, ny entré, kund toalett, nya märken på inredning blir det också. Vi får en webshop redan i januari. Vi har flera överraskningar som vi berättar om fram över.

Nu önskar vi Er alla ETT GOTT NYTT ÅR!
" Nyårs dikt"
När nyårsklockor ringer det gamla året ut då har jag redan tagit en hel del nya beslut. För jag ska inte stressa, jag ska inte vara lat utan jag ska motionera och äta mindre mat.

Jag måste ha en hobby, jag måste komma igång jag får nog ta och leta efter någon sorts shi gong. Jag ska börja dansa och svänga mina ben. Men stopp nu är jag tillbaka i stressen om igen.
Nej när nyårsklockor ringer det nya året in då gläntar man på dörren med nyfikenhet i sinn. Man ser en ny värld öppnas utan måsten och besvär. Man tittar och man lovar fullt på allvar – och man svär:

Att jag ska fånga dagen som bara dyker upp ta vara på det som kommer i stort men även smått den underbara kramen av barnet som jag får. Den underbara sången som som kommer varje vår.

Jag ska njuta utav barnen och glädjen som det ger jag ska också börja dansa och leva lite mer.Jag ska prova att bara vara och ta emot det som jag får och jag önskar alla andra ett riktigt Gott Nytt År!
Nu har vi sänkt priset rejält på våra inredningsböcker!
Nu kan du köpa boken Franska Stämningar för bara 300:-
Boken Lantlig Charm även den för 300:-
Boken Inred lantligt för 70:-
Boken Lev vackert för endast 275:-
Nu har vi fått hem ytligare en sändning av de vackra och pampiga "Drottningholms" lyktorna, flera är redan bokade åt kunder, men några få finns kvar.
I morgon hoppas vi åter få hem ljushuset Casa från Dommo by Gawor.
Vi har öppet Torsdagen den 30/12 i vanlig tid mellan 11.00 - 19.00
Stängt har vi på nyårsafton och nyårsdagen.
Söndagen den 2/1 har vi öppet som vanligt mellan 12.00 -17.00
Kram Helen!

8 kommentarer:

Lavendeldockan sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år.
Många varma kramar
erica

Annbritt Schmützer sa...

Jag beundrar dig..

GOTT NYTT ÅR !

Jema♥Rose sa...

***Gott Nytt År***

KRAM, Jenny

essemia sa...

Ville bara kika inom och önska dig ett gott nytt år.
Så vackra saker ni har i butiken!
Kram Elzie

Rosor och Spetsar sa...

Lyckat till med allt det nya och spännande.
Önskar dig Ett Riktigt Gott Nytt År
Kram
Annelie

Viola sa...

Hallå där, den får tack för ett Härligt bloggår var 2010och ser fram emot det nya och som du säger, vi måste ses oftare hur nu detta ska gå till...:-) jissis vad ni satsar så spännande, vi kan väl höras innan formex, jag ska även till Oslos mässa..vi försöker få till en miniträff på formex dagtid, hör av mig om tid, ha nu ett fint avslut med de dina, ska snart ut och öppna upp butken, GOTT NYTT ÅR puss och kram din blogvän Viola

Maud sa...

Vill önska dej ett GOTT NYTT ÅR!!!
Kram Maud

marita blücher sa...

Hej Helen,
Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Det var ett tag sedan jag var och hälsade på hos dig, men har läst ikapp och njutit av alla bilder på vackra julsaker. Fast, skall jag vara helt ärlig så finns det nog inget jag hellre vill ha än sol, värme och lite vårblommor.
Ni har mycket spännande och kul framför er nästa år - hoppas så att vi kan komma förbi och hälsa på i er underbara butik.
Önskar dig och de dina en riktigt Gott Nytt År !
Varma kramar/Marita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...