söndag 2 januari 2011

Nyanser av lila och grått!

Jag fick en sådan längtan efter våren, när jag hade kikat in hos Anneli på den fina bloggen http://rosorochspetsar.blogspot.com/, så jag började leta upp lite bilder från förra våren, mina sötaste blåsippor hittade jag, kan man se något vackrare på våren!

I morgon tänkte jag ta mig en tripp och köpa lite nya blommor både till butiken och här hemma. Julgrupperna börjar se för sorgliga ut nu.

Förra året band jag en hjärtkrans av vide och blåsippor. Använde en galge från kemtvätten, formade den som ett hjärta. Massor av silver tråd gick det åt. Den höll sig fin väldigt länge. Skall försöka göra en i vår igen.
Måste visa den här fina glaslyktan som snart finns i butiken från Riviera Maison.
Sov så sött alla rara!
Kram Helen
OBS! Nu återgår vi till ordningen igen. Nu gäller de vanliga tiderna i butiken.
Vi har öppet trettondag jul 6/1 kl. 11 - 19

Torsdagar 11 - 19
Fredagar 11 - 19
Lördagar 10 - 16
Söndagar 12 -17

4 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Helen och God fortsättning!
Visst vill man ha vår nu! Vi har ju haft vinter i ett par månader redan, så visst längtar man...
Hoppas allt är bra med dig och att ni får ett fint 2011.
Kram
Marie

Angels & Roses sa...

Hej och god fortsättning på dig. Tackar så innerligt för din fina kommentar. Jag blev alldeles rörd. Här har det varit några tuffa veckor men nu ska vi väl komma igång igen. Härliga bilder du visar. Vi hörs kram

Angels & Roses sa...

Vilken fullträff ja hihi. Klart jag säljer bara jag vet vad du vill ha. I min andra blogg finns det kort. Jag håller på att rensa ut julen nu så därav är det lite tomt. Bloggen har också varit stängd ett tag på grund av rensningen. Önskemål`? Jag gör nya kort hela tiden som kommer att komma ut så snart jag hinner. Återkom gärna. Stackare hoppas du snart blir frisk. Det är en envis förkylning som inte går över så lätt. Hörs mera kram

Angels & Roses sa...

Kom på en sak. Du kanske har varit inne hos Angels & Dreams? där finns inte min kort för det är Pias och min sida. Hit in lägger jag korten.
http://rosesandangels.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...