onsdag 23 mars 2011

Allsköns blandning!

Godkväll!

Idag har vi nästan haft storm här, men jag har trotsat blåsten och krattat grus nästan hela dagen! Ett mycket tråkigt jobb, men dagen avslutades med en tur till blomsterhandlaren och genast kändes allt mycket bättre.
I morgon kommer Anna hit och hjälper oss fixa med blommor, Anna som är florist brukar göra så mycket fint. Har fått order om att skaffa Björkris, Hortensia, vridpil, vita Pärlhyasinter, Brudslöja, Påskliljor, Penseer, allt är inhandlat, så nu får vi se vad Anna hittar på. Nu behöver vi verkligen blommor både ute och inne här på Östergården.

I dag har Maria på Baglady varit här och vi har inhandlat en del av deras vårkollektion vi har köpt mycket stora maffiga smycken, stora ringar, armband och halsband, de kommer att passa så fint till våra nya kläder. Visar här nedanför lite bilder ifrån deras vårkollektion, tyvärr har vi ingen bild på just de stora smyckena, ni får se dem live nästa vecka i butiken.
Deras kollektion var en färg-sprakande prakt, till bra priser!
Idag kom en jätte pall med keramik ifrån Gerbera. Vi har bland det största sortimentet här i länet av Gerbera keramik och ligger ca 100:- under andra i pris på de flesta formarna. Vi har också de flesta färger i sortimentet. Gerbera keramiken som är handgjord, görs i Portugal.
En ny serie med blåbär har vi tagit hem.
Här ligger formarna på rad innan de skall brännas i ugn i 1000 grader.

Vi har nu börjat plocka ut lite på gården. Bl. de här mysiga postlådorna och fågelholkarna. I riktigt bra kvalité.
Vi har tre olika sorters planteringsbord, här ser ni en mellanstorlek. Cement äpplen, päron, vindruvor och fågel bad i form av ett stort löv.
Vackra handgjorda påskägg i vintage stil!
Blommor och krukor!
Vi har nu fått in varor från ett nytt märke "Design and Country House" bl. den fina tvättkorgen med ett hjärta, handtag, lock och lufthål. Även nya änglar.
I från samma leverantör, denna fina tallriks hylla, lampan på väggen med ett hjärta, stora i hopfällbara stegar i vitt, väggord och mycket mer.
Det är nu på fyllt med mera glas och porslin i de populära serierna Lagerkrantz och Maison!

Mer lampskärmar och stolsöverdrag med spets i vitt.
Så sann texten: Mitt hem är där mitt hjärta är. Texten finns på de här söta påsarna, i handdukar, kuddfodral och duk-löpare.
Ny lampkjol.
Nu finns muggarna åter i butiken!
Torkad lavendel i buntar! Luktar så ljuvligt, även lösvikt finns att köpa, små söta knyt-påsar med inläggspåse att ha lavendel i (broderade).
Flera nya änglar i vitt!

Flera nya tunikor ifrån Masai är uppackade!

Vi har nu fått in en hel del ifrån Studio med storlekar från 42 - 52.
Måste bara visa den här vackra tavlan med hästen igen, här står alla hästens delar på franska, personligen är det här en favorit.
Söta spetskappor och även hiss-gardiner samt längder finns nu och mer kommer!
fina hjärtvaser och små glaskupor på fot med lock.
Innan helgen väntar vi hem varor från ytterligare en ny leverantör för oss " Chic Antique "
vackra ljuskronor, vintage ur, vippspeglar, karaffer, ljusstakar, ramar, skyltar, gamla franska vägg upphängningar, växthus och mycket mer!

Det var allt för idag, kanske lite för långt inlägg, men har jag väl kommit igång så går det av bara farten, sov sött alla goda vänner och bloggisar!

Kram /Helen

2 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Så mycket fint du har fått in i butiken.
Hoppas att du får en trevlig helg i Danmark med mycket inköp och inspiration.
Kram Anette

Romantiska Hem sa...

Hej du söta!! Tack för att ni följde med på resan jag hoppas verkligen att ni tyckte om den lika mycket som jag!!!! KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...