onsdag 16 mars 2011

Godmorgon!Ny härlig morgon!


I måndags var jag med döttrarna i Göteborg hela dagen, vi gick på kvällen till restaurangen Manana och åt jätte goda tapas rätter. Vad roligt att få tillbringa en dag med mina älskade döttrar.


Som ni ser har vi stylat om lite här på bloggen! Alltid kul att förändra lite.


Men idag är schemat fullspäckat med jobb! I morgon kommer ett gäng tjejer hit till butiken, så idag skall det fixas med hembakat och förberedelse av mat.


Hörde precis det välkända ljudet av en backande lastbil, det betyder att varor kommit, då finns det mängder att packa upp igen och prismärka. Jag behöver inköpa lite fräscha blommor också, så det får bli en sväng till blomsterleverantören också.


Igår var en jätte frustrationens dag! Vi insåg att programmet vi köpt till vår webbshop inte höll måttet för vårt användande. Vi som jobbat så mycket med alla artiklar och kopplingar, men vi tog beslutet att säga upp detta, men det bästa är att vi hittat en ny leverantör och detta ser mycket bättre och smidigare ut, så nu skall det snart vara fixat. Vi ber om ursäkt för vårt krånglande!


Nu är det dags att gå morgonpromenaden med Zeb och Ricko, de brukar bara sitta och titta på mig när de tycker att det börjar bli dags för promenad, nu har de suttit och tittat länge!


Önskar er alla en bra dag!


Kram HelenLängstupp ser ni en bild på Macrons som kommit till butiken, jättegoda och speciella små kakor, vi har även fått supergoda karameller i lösvikt.


Hjärtan på tråd i olika storlekar och material kom i måndags.
Keramik påskägg i olika storlekar.
Smycke dam i järn!
Vackra änglar!
Blombuketten jag fick i samband med priset som årets kvinnliga företagare står fortfarande så fin.
Nu har fler kronor från Dommo kommit! De tog snabbt slut sist vi fick hem dem.
Den är väl söt den här lampetten!
Hattaskar i olika kulörer och storlekar!
Fler styles från Studio kom igår bla. tunikan och koftan till höger i bild, i storlekar från 42 - 52

Från Masai kom bla. den rosablommiga tunikan på bild, ni är flera som förhandsbokat denna så vi har lagt undan dem till Er. Fler styles fotar vi idag och visar i veckan.

1 kommentar:

Angels & Roses sa...

Här har det blivit så fint, på din blogg. Härligt att kunna njuta med sina barn mellan varven. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...