tisdag 8 mars 2011

Utmärkelse!

Jag sitter här och är fortfarande helt upprymd!

Idag kom det en hel delegation ifrån centerpartiet med pressen i släp tåg, och lilla jag har blivit vald till ÅRETS KVINNLIGA FÖRETAGARE 2011 av centerpartiet i Skövde.

Motiveringen, (jag citerar vad det stod i brevet)

Helen Svanström har genom sin satsning på Butik Östergården utvecklat sin gårds möjligheter på ett smakfullt sätt. Hon har varit modig och bibehållet gårdsstrukturen med mjölkbord och ladugård men ändå skapat något helt nytt. En butik som charmar alla besökare genom sitt genomtänkta utbud, en blandning av inredning och mode med en genuin prägel. Butiken har en rustik charm samtidigt som den med sin satsning på egen hemsida och kommande webbshop, visar att den ligger väl med i dagens tekniska utveckling. Helen har genom sin lyckade satsning visat att hon har de kvalitéer som utmärker en duktig entreprenör.

Inte nog med denna fina motivering, även ett diplom, blommor och presentkort till Knistad Golf och Hotell.

Så idag känner jag mig väldigt ödmjuk och samtidigt väldigt stolt.

Jag har slitit hårt de här två åren det tänker jag inte sticka under stol med, men med all den feedback jag får från Er kunder och nu denna fina utmärkelse, är det värt allt slit, lyckan att få känna att man faktiskt har skapat något, är fantastisk.

Samtidigt vill jag säga att utan mina döttrar, min man och hans barn, samt mina underbara vänner som har stöttat och hjälpt mig, hade jag inte stått där jag står idag.

Så varmt tack till Er alla!

Nu skall jag krypa i säng efter en mycket händelserik dag med ett lyckligt leende på läpparna.

Kram Helen


11 kommentarer:

Annbritt Schmützer sa...

GRATTIS Helen
Det är du väl värd..
Du är lika galen som jag var för 15 år sedan..
Detta beskedet va väl kul dagen till ära,dessutom!

Jag fick ett trist besked idag,istället:(

kram kram

Angels & Roses sa...

SUPER grattis vännen det är du så värd. Så underbart roligt för dig Wohoooo. KRAM

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ett stort grattis!
Det är du som sagt värd och du var ibland de första inredningsbutikerna med lantlig inredning som hade det stora sortimentet som du hade. Jag kommer ihåg första gången jag kom in i butiken, jag blev alldeles salig av lycka, för nu slapp jag handla inredningssaker på nätet.
Ett stort tack för din snälla kommentar, nu kommer Dick bli glad. Det är kul att du som är proffs på inredning gillar det vi gör.
Ha en bra dag!
Kram Anette

Viola sa...

Jag gläds verkligen med dig, har ju följt dig några år och vi har haft våra samtal, det här är du VÄRD!

Sänder över en stor kram, VIOLA

Rosor och Spetsar sa...

Grattia Grattis, det är du väl värd
Njut nu av din utmärkelse
och ha en fin dag i solskenet
Kramar
Annelie

84 kvm mitt i stan sa...

Härligt! Vilken fin uppskattning på ditt företagande, det har du förtjänat. Jag startar ny butik i stan i april månad och det ska bli underbart att få dra igång igen efter att vi i höstas lämnade landet med all dess charm. Men vi stortrivs inne i stan också, nära till allt! Stor kram och lycka till i fortsättningen, Marie

Anonym sa...

STORT GRATTIS!!!!!
Vad roligt att du uppmärksammats som "årets kvinnliga företagare". Det är du verkligen värd efter allt ditt slit.

Läste i tidningen att du planerar att satsa på trädgård, café och orangeri. Det tror jag är en kanon idé och speciellt när du även tänkt att satsa på en barnhörna. Vi hemma mammor behöver mysiga shopping butiker dit även barnen är välkomna. Blir lite svårt att handla annars:).

Många gratulationskramar

Maria

CL.O.T sa...

GRATTIS till utmärkelsen!!! Hoppas allt är bra med dig. Har varit inne i butiken några ggr. men har inte lyckats o träffa dig. Har du de färgade banden kvar, som du pratade om när ni var hos mig? Ha det gott/ Monika

Butik Östergården sa...

Tack snälla för din fina hälsning!

Jag känner mig väldigt glad och stolt fast det kom helt överraskande.

Ja det kan väl bli bra med lite bättre för speciellt barnfamiljer i vår butik. Nu har vi mycket att jobba med, allt tar ju en sådan himla tid.

Sköt om dig!

Kram Helen

Anonym sa...

Jätte jätte Grattis Helen! Du är värd vartenda ord! Som du byggt upp denna fantastiska rörelse! Du är helt enkelt helt otroligt bäst.
Kram från granngården...
Ulrika

Angels & Roses sa...

Varsågod ♥. Klart du blev överraskad. Jag skulle ha svimmat haha. NJUT och ta åt dig i massor!!! Det här är så roligt! KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...