onsdag 2 mars 2011

Vår nyheter!

Tack alla som hjälpte till på modevisningen i tisdags kväll, ni var toppen! Vi tackar även alla gulliga kunder som var här och förgyllde vår kväll. Nästa modevisning är den 21/3 kl 18,30 då blir det en liten överraskning för alla Bohéme älskare.

I morgon torsdag har vi att göra, det kom pall på pall idag med mängder av varor från både nya och gamla leverantörer, så det blir att packa upp och prismärka. Det kom även mer kläder ifrån både Masai och Studio.

En jätte pall med varor från miljögården! massor av vår nytt.

Från en ny leverantör har vi fått lavendel i lösvikt, buketter och kransar och mycket mer till alla som gillar att pyssla.
Vacker ljuslykta från Riviera Maison
En massa nya varor från Dommo
Ljuvliga gardiner i linne med spetsar.

Jag får försöka hinna med att fotografera lite nytt imorgon, typiskt att jag gått och blivit förkyld, det slår aldrig fel att i början av nya året, så får jag nästan alltid en förkylning och alltid när det är som mest att göra, det är väl typiskt! Te med honung och cognac brukar göra susen.
I morgon torsdag har vi öppet som vanligt mellan 11 - 19
Välkomna!

1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

God kväll i stugan!
Tack för din kommentar!
Jag hade tänkt att jag skulle gå in på din blogg i kväll och säga att vi har kommit tillbaks till bloggvärlden nu när vi har lite att visa upp igen, men du hann före. Vilka söta gardiner!
Jag kommer in på söndag och kollar vad du har fått in i tygväg.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...