fredag 27 maj 2011

Fredag kväll!


Fredag kväll och jag sitter och beundrar solnedgången från mitt fönster, nu har vi haft allt från blåst i tre dagar (inte lite heller) sen blev det regn, åska, hagel, regnbåge, och nu solnedgång.
Ja man kan ju hoppas att nästa blir fint väder med sol och värme.

Imorgon kommer det ett gäng från Munkskänkarna till butiken, då kommer även Corvett klubben hit och ställer upp och visar sina bilar, mellan kl 10,30 - 13.00.

Vi har nu fått in vackra gardiner med spetsar och broderier, långgardiner, kappor, hissgardiner, förkläden och så jätte fina romantiska och annorlunda kläder ifrån Pijazz.

Bilderna är lånade av Pia Högström Stolt

Fler smycken ifrån Baglady och Våga kom idag, fina som student present eller som morsdag present.


Vackra stora cement hjärtan med texter, att ha ute som inne, också en bra present till Mor.Att vi har börjat med Te i lösvikt och kaffe har blivit väldigt uppskattat av Er kunder och det tycker vi är jätte roligt.Dessa underlägg och dukar pryder nu mitt matbord, jag tycker så mycket om färgen!


Nu ska jag njuta av en kopp te, rött te med kaktus och apelsin, ljuvligt gott. Tidningen Lantliv och Drömhem & Trädgård ligger vid soffan och väntar på mig. Ska bli spännande att se hur annonserna som vi har i båda tidningarna blev.


Så håller vi tummarna för vackert väder till alla studenter i helgen!

Avslutar med en bild av min favorit blomma!

Kram Helen


1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Fniss, stackars Alf han tror nog att vi är lite galna, fast din make är ju konstnärlig så han kanske förstår Dicks kreativa sida.
Vi kommer idag och fikar med svärmor och hoppas att hon köper något som hon vill ha.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...