onsdag 11 maj 2011

PB Home

Vilken underbar kväll!
Man ville då rakt inte gå in, sent om sider gick jag upp på vår balkong och satte mig för att få se den fina solnedgången. Man blir lyrisk!

Idag har jag och Erika varit till PB Homes showroom, så vi kan lova att det blir mycket från PB Home i höst. Varorna kommer lite nu i juni sedan får vi en jätte sändning med möbler och mängder av andra fina saker till augusti. Det känns skönt att ha beställt innan mässan i höst, det blir så mycket på en gång annars. Nu kände vi att vi vill satsa på PB Home de har väldigt mycket vackert i sitt sortiment.

Idag kom det mer varor från vår nya leverantör Design and Country House. Vi har fyllt på med fler stora smycken från Baglady, armband, halsband och ringar.

Här nedanför följer en liten bildkavalkad från PB Homes showroom och ifrån mässan i januari.
Sov gott alla rara!

Kram Helen


3 kommentarer:

Marias Château sa...

Så trevligt att du valt att ta in extra mycket från PB Homes. Älskar verkligen deras stil. Antar att det blir till att spara så jag kan göra en shoppingrunda ut till dig :).

Kram på dig!
Maria

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för din snälla kommentar, vi blev nöjda med biljardrummet till slut.
Vi har haft det underbart varmt och skönt men nu är det lite svalare fast ogräset växer som tusan och jag hinner inte riktigt med i deras takt och rensa, eller så prioriterar jag roligare saker.
Vad mycket fint på Pm Home!
Ha en fin dag!
Kram Anette

Gosigt o vilt sa...

Hejsan..hoppas allt är bra med dig.
Jag läste om några ljuspåsar...
Hur ser dom ut...Nyfiken !!!!:)
Ha det gott..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...