måndag 4 juli 2011

Branting en underbar höst kollektion!

Hej!
Ni undrar väl om vi har gått under jorden på Butik Östergården!
Det är det minsta vi gjort, det har varit så otroligt mycket folk här varje dag så vi har knappt hunnit sätta oss över huvud taget. Jätte roligt är det, men när måndagen kommer är man helt slut. Idag får bli en slapp dag. Fast plocka jordgubbar måste vi för det dinglar av röda gubbar i vårt land. De är så söta och goda. tyvärr hinner vi inte äta upp allt så till torsdag får vi nog sälja i butiken också.

Vi har börjat köpa honung lokalt, nämligen från Bisysslan rakt över vårt gärde ligger deras bi kupor. Honungen är jätte god och finns i flera olika smaker, passar fint till alla våra te sorter. Ni vet väl att man skall äta honungen som kommer ifrån trakten där man bor, det skall vara hälsosamt.

En riktigt glad nyhet är att snart finns BRANTINGS helt underbara höst kollektion här. Visar ett litet litet smakprov från allt som är på väg. Det lär inte dröja länge förrän även Masais höst kollektion börjar att komma in i butiken. Håll utkik här på bloggen vi meddelar så fort både Branting och Masai kommer in. Godbitarna går ju alltid först som bekant.

REAN MED HALVA PRISET PÅ ALLA VÅR OCH SOMMARKLÄDER FORTSÄTTER!
Fortfarande finns det fina fynd att göra.

Nu skall jag fortsätta lata mig på min lata dag! Hoppas ni alla har det riktigt skönt på er semester och att vi ses i butiken i sommar.

Kram/ Helen


1 kommentar:

AnnBritt Schmützer sa...

Ha en skön dag..

Själv är jag hemma med halsfluss/ögonfluss(ser för jävlig ut) och hosta..fått penicillin idag..väntat alldeles för länge!

Vad kommer den långa spetsklänningen att kosta och vilka storlekar?

en sdnubbig kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...