torsdag 11 augusti 2011

SNART ÖPPNAR GARN MALIN!

Nu kan vi berätta att helgen V38 mitt under Skördefesten slår GARN MALIN upp sin butik här på gården, då blir det invigningsfest...

I Garn Malins butik kommer ni att kunna köpa garn, mönster, stickade kläder i alla former, knappar, band, spetsar, pärlor, tyger mm.

Butiksinnehavaren heter Malin Dalen Kenne och har tidigare jobbat i Emmas Hem & Handarbete i Skövde, men kände nu att hon ville starta eget. Malin har tidigare jobbat med att sticka på hobby nivå och varit med på många mässor runt om och då kallat sig för Edla Tröjor. Ni har säkert även träffat henne här flera gånger då hon varit med på julmarknaden samt skördefesten förra året och hon fanns här under konst & kulturdagarna.

Vi tycker förstås att det skall bli jätte kul att Malin öppnar här hos oss.

Nu jobbar vi för fullt så att Malin skall kunna flytta in i tid.

Malin kommer att ordna inspirationskvällar med garn, kom igång och sticka gör dina egna mössor, sjalar, vantar, kläder och mycket annat roligt. Det kommer ibland att bli kvällar med Stick Café. Det är väldigt inne med stickning nu, såg på mode mässan att det blir mycket stickat framöver. Så Malin är helt rätt ute kan man säga.

Vi vill också berätta att vi kommer att ha ett brett utbud av aktiviteter här på torsdags kvällarna i höst.

Program om detta kommer vi att presentera i nästa vecka, samt tider då vi kör igång med våra modekvällar igen.

Butiken är nu full med höstkläder från Masai, Branting och Studio. Underbara sjalar och smycken finner du också i butiken. Vi lägger också in nytt på webbshopen så fort vi bara hinner.

I morgon kommer Maria som är säljare på Baglady smycken hit, då skall vi beställa mer nu till hösten ifrån dem, vi har fått en liten förhandsvisning på mode mässan i köpenhamn och vet att det fanns massor av vackra stora smycken i deras höstkollektion. Ska bli så kul att få beställa hem.

I morgon kommer också gulliga Camilla hit och vi skall fotografera mera ifrån Masai och Branting för att sedan lägga in i vår webbshop. OBS!Vi lägger bara in vissa kläder i webbshopen, men allt finns i den fysiska butiken.

Välkomna till en höst inspirerande butik!


Vi måste ju visa lite utav Garn Malins underbara saker som hon gjort själv.

Den här vackra goa tröjan som Malin gjort är jag lycklig ägare till!

Visst vore det väl kul att kunna sticka!!!

Kramen/ Helen

1 kommentar:

Viola sa...

Vad tråkigt om din pappa, jag vet vad du går igneom, har varit med om samma sak..vi kan väl höras på luren innan det är dag för mässan, kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...