måndag 10 oktober 2011

" LOPPIS "

Godkväll!
Här letas och rensas det i varenda liten vrå till vår loppis på lördag! Flera andra kommer också att stå här och sälja, vi får plats med fler, gårdsplanen här på Östergården är stor och alla är så välkomna!

Den här veckan kommer boken Vintage by Nina skriven av Nina Hartmann.

I boken Vintage by Nina bjuder stylisten och antikvitetshandlaren Nina Hartmann in läsarna i sin värld fylld av brocantefynd, gamla byggmaterial, finurliga rariteter, unika samlingar och vackra antikviteter. Allt samlat i ett hem och i en butik i ständig förändring. I Ninas värld finns inga nutida kopior eller nytillverkade saker. Allt hon omger sig med är konsekvent gammalt och handplockat med hjärtat på marknader och auktioner samt i vingage- och antikbutiker över hela Europa. Utöver att boken är en fantastisk vacker bildbok, fotograferad av inredningsfotografen Maria-Isabel Hansson, så bjuds läsaren också på behind the scene -berättelser om livet som autodidakt stylist och antikhandlare. Boken Vintage by Nina är den första skandinaviska inredningsboken med 100% vintage!

En pang julklapp till de som gillar gammalt och nött. Hos oss kommer du att kunna köpa boken för ett pris av 429:-

Bilder ur boken Vintage by Nina!

Nu finns Masais vinter kollektion i butiken samt en del även i vår webbshop. Den här veckan kommer även Bohémes underbara vinterkollektion in.

Fina julklänningar eller tunikor i rött från Masai
Röd kofta/cardigan utanpå denna fina prickiga klänning.
Svart jacka, snygg till alla Masais tunikor eller klänningar.

Ytterligare en fin tunika från Masai i svart,lila, grön/beige rutor.

Ni glömmer väl inte att besöka vår loppis här på gården!

Nu på Lördag den 15 Oktober mellan kl 10.00 - 16.00 samma tider som Butik Östergården och Garn Malins butik är öppna. Vi bakar för fullt och mycket gott blir det till fikat denna lördag.

Håll nu tummarna att det inte regnar på lördag!

Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...