måndag 21 november 2011

Dagen efter!


Ja idag är det verkligen dagen efter!
Känner oss som vi har haft världens fest, helst skulle vi bara vilja lägga oss ner och sova några dagar. Men se det går inte! Nu är det bara att ta nya tag, städa och dona, kundkvällar har vi denna vecka, sedan är det öppet i butiken som vanligt Torsdag - Söndag.

Vår julmarknad som jag då kallar festen, blev helt fantastisk, rekord mycket folk och det trotts det dåliga vädret, härlig julstämning fick vi mycket tack vare våra hantverkare, Binnebergs ryttarförening, Värings Scouter, fjärde klassen i från Värings skola. Att ha fika och våfflor i drängstugan blev också lyckat och mysigt.

Tack alla ni som hjälpte till att göra julmarknaden till två lyckade dagar!

Visar här lite bilder ifrån julmarknaden, bilderna är inte av bästa kvalité men lite ser ni alla fall!


Här är vår gamla drängstuga/brygghus, här serverades det hembakat samt våfflor, det var knöka fullt båda dagarna här inne.
här är ett av rummen det minsta, brukar få vara sovrum till gäster ibland. Fast nu hade vi fixat till så att man kunde sitta och fika även här.
Här ser ni ett utav rummen där den öppna spisen står, i köket ser vi en liten skymt utav Kerstin, Det var Kerstin som hade bakat allt och även gräddade våfflorna. Hur skulle vi klara oss utan henne! Hon är fantastisk som alltid ställer upp.
Lisa fick vara lite allt i allo, här står hon och förbereder i det gamla köket!
Uppe på magasinet var det fullt med utställare, Här står Rolf och Birgitta och samspråkar.
Rolf stod och sålde jätte fina handgjorda julkort, vi säljer även dem i butiken.

Så här såg det ut precis utanför butiken, vi hade köpt hem en massa granbockar och varenda en tog slut.
Här ser ni några härliga tjejer ifrån Binnebergs ryttarsällskap, här kunde man köpa lotter, fina priser var det och massor av julgodis, hembakat bröd och annat smått och gott.

Erika, Susanne och Lisa höll ställning bakom disken, det var en och annan julklapp som skulle slås in. Många köpte jul te och jul kaffe i lösvikt.


Till vänster skymtar ni lite av Monika på CL.O.T pärlor & annat, Monika sålde egen designade smycken, kransar och stjärnor i papp. Kolla in hennes blogg
Här är Peter som hade tillverkat så mycket fin träslöjd, skärbrädor i alla de slag, fågelholkar små som stora, nyckel skåp samt bord, även vitmålade. Jag har två bord som Peter har snickrat kallas Väringa bordet, jag tror nog att alla här i bygden känner till det.

Här sitter Ammi och tar igen sig! Säg den honungs sorten som inte Bisysslan kan få fram. Favorit i år var nog den med smak av chilli.

Aloe Vera produkter i från Björkhagens massage & behandlingar.
Underbara väskor sydda av Annelie på Rosor och Spetsar

Här ser ni Annelie hon hade med sig så mycket fint, skulle vilja ha allt! Det blev en sjal och två julstumpor som fick följa med mig hem. Sedan fick jag en massa fint utav Annelie också. Tack snälla för det! Titta gärna in på Annelies fina blogg så kan ni läsa och se mer.

Inne hos Garn Malin var det så mycket folk hela tiden, det verkar ha blivit populärt att sticka.
Utanför Malins butik fanns det moss kransar och moss bockar med tovat garn i och en massa andra fina saker att dekorera med.
Korv och bröd försäljningen var det full fart på, här kunde man även köpa hembakat och annat smått och gott!
Avslutar med en bild på en ljuvligt söt tjej och en utav ponny hästarna, det var så många barn som ville rida, hästarna fick två kämpiga dagar, men jag tror nog de trivdes bra med att få extra mycket att äta och alla rara klappar på mulen!

Hoppas ni alla får en fin vecka!

Kram Helen

3 kommentarer:

Rosor och Spetsar sa...

Hej Helen
Och tack för senast får jag väl säga så här några dagar efter "festen"/Julmarknaden - Så roligt vi hade där uppe i det mysiga magasinet.
Det gör jag gärna om.
Många härliga glad människor vi träffade på under helgen och trevligt sällskap av andra utställare.
Ni hade fixat till det så juligt och fint i alla skrymslen och vrår.
Men visst kände jag mig lite dagen efter igår , som tur var jobbade jag kort dag och sen var det fotöljen som gällde resten av kvällen.
Hoppas du hade en härligt avkopplande dag hos frissan.
Ha nu en fin vecka
Kramisar
Annelie

Tre Tanter sa...

Låter som det blev en toppen helg, synd att vi inte var där, ha en bra dag och ta nu igen dig, kram från 3 tanter

AnnBritt Schmützer sa...

Låter som en succé som vanligt..;)))))

kram från en som har 2 jukskyltningstävlingar på G..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...