torsdag 1 december 2011

Första december!

Tänk att det är första december idag!

Det kan då ingen tro, med halv storm och regn som piskar på rutorna.

Nu skall det ju vara snö och vackert ute! Fast i butiken känner vi julstämningen, där är nu pyntat och det kommer upp vackra jul saker och spännande julklappar var dag.

Nu börjar det bli tid att inhandla sina julklappar! Vi har fått hem så mycket fint att lägga i paketen till nära och kära!

Dessutom har vi en 20 kr korg som vi fyller på hela tiden.

Vi har fortfarande 20 % rabatt på mängder av fina kläder från Masai, Bohéme, Branting, Ester Elenora samt Design werket, detta gäller alla sjalar och träskor samt boots från Calou. Studios kläder har vi 40% rabatt på. Det är väl riktigt fina julklapps Erbjudanden!

Jag tänkte bjuda på en bild kavalkad i tre dagar från butiken, med start idag!

I morgon kommer fler bilder från vår juliga butik!

Kram på Er!

HelenHjort huvuden i vitt, lampa med el belysning, Stor klocka, charmiga renar, kottar och underbara kvalitets renskinn, samt ljusstakar av renhorn och kotte granar!
Nu har vi fyllt på med flera nya cannavas tavlor med olika texter!
Klockor i alla möjliga storlekar, vackra ljus med bild och text!
Här har vi en cannavas tavla till med ett annat budskap, tallriks hyllor har vi i fyra olika utföranden och storlekar, svarta och vita.
Vackra häst tavlor i trä, advents lykta stor, det går att ta ur ljushållaren och ställa i block ljus istället om man vill, den vackra Drottningsholms lyktan kommer också in innan jul. Vi har mängder av krokar i olika sorter, svarta, vita, silvriga, guld med vintage bilder på samt olika färgade porslins knoppar. Även hyllor med krokar och knoppar finns i flera storlekar.
Glas klockor som står på en svart svarvad rund bräda i två olika storlekar.
Gamla plåt koffertar som det står 1768 på!
Kransar och lummel så verklighets trogna, ljusstakar i svart järn har vi i många olika storlekar, Svarta järn kronor att dekorera i. Lyktor notre dame i svart och vitt. Hästhuvud i vitt, silver hjärtan hängande i vitt sammets band, stjärnor i silver, fina fåglar i silver med fjäder stjärt!
Fler lyktor stora och små, vita och svarta järn skålar.
Här har vi ytterligare en cannavas tavla!
Bords lampor här i silver, lampa vit finns också i svart med prismor och el, med mycket bra pris! Vackra järn fat i vitt samt silvriga kransar, plåtskylt med texten Home. Jul Kulor i vitt, silver, guld, grönt samt rött, spegel brickor i flera olika sorter och storlekar. Här ser ni en vit tallriks hylla, finns även i svart. En liten mindre cannavas tavla med texten: Always kiss me good night!
Fattigmans silver ljusstakar med vackra trädda pärlor och hjärta.
Äkta rumsgranar i kruka har vi till försäljning, här i stor vacker bytta!
Adventsljusstakar, vaser i glas med silver kant, den vackra kanten på vaserna finner du även på spegel brickor stora och små, jul dukar och julservetter.
En lite annorlunda lykta som blivit jätte populär här i zink.
Änglar i flera olika storlekar hängande och sittande, vita vackra krukor, stegar, vita järn ljusstakar. Här ser ni ytterligare en tallriks hylla som är klädd med trä panel bakom i vitt.
ljusstakar med tre armar, söta burkar och flaskor i glas!
Dekorations bollar, stora dekorations kottar på fot, samt zink krukor i tre olika storlekar.
Fler vackra änglar dessa tål att stå ute året om. Ser ni den runda fina skålen på bordet, det är en av mina favoriter, hade tänkt att en sådan skulle få pryda julbordet i år med ett vackert blomster arrangemang. Fina buketter med vita ranunklar, ser så levande ut.
Styrk bräda och tvätt korg i trä, för badrummet finns handdukar i riktig fin frotte, tvättfat, tandborst glas, tvål koppar mm. Järnkrona för levande ljus med lummel. Stora vita ovala krukor så vackra att dekorera med julblommor.
Mer varor från butiken kommer imorgon!

1 kommentar:

Maria w sa...

Går de underbara renhornsljusstakarna att köpa via webb?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...