onsdag 28 december 2011

Gott slut!

Det här året har gått fort och nu är man inne på sluttampen av 2011. Det känns verkligen inte som nyår. Fortfarande hittar jag massor av kantareller i skogen, flyttfåglarna har stannat kvar i Sverige och snödropparna tittar upp i rabatterna. Vi hade 9 grader idag. Ja visst är det väl en underlig vinter, en ny storm är på väg och det känns i hela huset redan, fönstren börjar skallra och det tjuter i kakelugnarna. Fast det skulle bli minusgrader på nyårsafton,vintern kommer väl nu i januari. Oavsett hur det blir så ska vi om några dagar fira in det nya året.

Vi vill passa på att tacka er kunder för det här året och önska Er ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!

Vi har öppet i morgon torsdag mellan kl 11.00 - 19.00 och på fredag 11.00 - 19.00

Veckan där på, kommer vi att ha öppet våra vanliga öppettider igen!

Vår REA med 50% på alla kläder, sjalar, smycken, skor, boots, julsaker och en massa annat smått och gott fortsätter även den här veckan! Det går att göra många fina fynd!

År 2012 kommer det att hända ett och annat i och runt butiken, vi har många projekt och nyheter att presentera för er, här sprudlar det av idéer!

Kram/Helen

5 kommentarer:

Elzie sa...

Kul att affärerna går bra, och synd att du bor så långt bort, haha.
Önskar dig i alla fall ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas det blir ett fint år det också.
Kram Elzie

Viola sa...

Ville titta in för att önska ett GOTT NYTT ÅR; hoppas vi ses på FORMEX, stannar i storstan i 4 dagar..i år ska här inte stressas, plingar dig, KRAM

Butik Östergården sa...

Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År också, hoppas att ni får ett friskt och fint nytt år. Du har väl precis som mig velat stryka 2011 nu, och verkligen hoppas att 2012 blir ett bättre år.

Vi åker också till formex på fyra dagar, ska bli skönt att ha tid att verkligen titta ordentligt. Vi ses säkert i någon monter! Skall det bli någon blogg träff kan du väl höra av dig!

Stor kram till dig och hela familjen!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Gott Nytt År önskar vi dig och din familj.
Ikväll ska Dick bjuda mig på en 3-rätters meny det ska bli spännande, så det får bli risgrynsgröt till lunch. Det blir ett nytt år med nya möjligheter för oss alla.
Ni ska ha det så trevligt ikväll!
Kram Anette och Dick

annika sa...

Önskar dig Ett Gott Nytt 2012

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...