tisdag 14 februari 2012

Stor famn med hjärtanIdag på självaste alla hjärtans dag, bjöd jag mina båda döttrar Erika och Susanne på lunch i Göteborg. Jag och Erika var där och köpte in en massa vackra höstkläder ifrån Bohéme.
Tänk vad roligt det är att sitta själv med tjejerna och få rå om dem, om än bara för ett par timmar. Älskar verkligen mina underbara tjejer över allt annat!

I morgon mina vänner, har jag bloggat i 4 år, det är inte vettigt vad fort denna tid har gått. I början var det mycket om gården här och vad vi gjorde, det handlade om. När sedan butiken växte fram så blev allt fokus på den, tyvärr så hinner man inte med så mycket privat och inte händer det så mycket här hemma heller längre, all tid ägnas åt butiken. Ibland kan det kännas övermäktigt men det är ju väldigt skoj också, så jag klagar inte, men det är väl så att här hemma orkar man inte riktigt med inredning och pyssel, man pysslar i butiken i ställt.

Jag är inte så aktiv och skriver inte så mycket hos andra bloggare heller, men det är en del som jag alltid följer och har följt i flera år, som ger mig inspiration och glädje, ni är bäst!

För att fira min fyra år så tänkte jag lotta ut lite saker ifrån butiken, meddelar imorgon vad det blir och vad som gäller!

Nu mina rara vänner som troget följer oss här på bloggen,

vill jag ge er en stor famn med hjärtan,
och en stor kram!

Helen


2 kommentarer:

Viola sa...

Har nästan varit med från början, snart är det 4 år även för mig, vad trevligt att ha döttrar att gå ut och luncha med..är avis på dig, ha en fin valentine kväll, många hjärtliga kramar, VIOLA

CL.O.T sa...

Hej Helen! Trevligt att umgås med sina barn, tycker jag också. ♥-ekramar till dig. Ha det gott/ Monika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...