söndag 25 mars 2012

Butiks bilder!

Söndag kväll!
Vi har haft en toppen helg i butiken med så många rara kunder, vädret har varit underbart, så med andra ord: en riktigt bra helg!

Själv har jag jobbat hela helgen, men torsdag och fredag blev det en del trädgårdsarbete, känns så skönt att få tillbringa dagarna ute i friska luften. Tänkt vilken härlig tid vi har framför oss!

Veckan som kommer har vi flera kundkvällar samt vår stora Mode och inspirationskväll 28/3 kl 18.00. Vi väntar också hem inredning ifrån två helt nya leverantörer.

Här kommer lite fler bilder ifrån butiken, nu har vi ju mycket nytt att visa.

Hoppas ni alla får en ny fin vecka!

Kram HelenSöndag kväll!
Vi har haft en toppen helg i butiken med så många rara kunder, vädret har varit underbart, så med andra ord: en riktigt bra helg!

Själv har jag jobbat hela helgen men torsdag och fredag blev det en del trädgårdsarbete, känns så skönt att få tillbringa dagarna ute i friska luften. Tänkt vilken härlig tid vi har framför oss!

Jag har sparat lite fler bilder ifrån butiken, lika bra att jag visar dem med. Nu har vi ju mycket nytt att visa.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Åhhh, vad massa fina saker! Nu blev jag sugen på att shoppa till helgen när jag kommer hem :)Speciellt den där svarta klockan på fot, den gillade jag! /Dottern Susanne

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Vad ni pyntar fint i butiken, för det kan inte vara lätt att veta vad alla saker ska vara när man får leveranser. Det är nog ingen is kvar på Viken, jag skäms lite att jag har inte varit ner och tittat;)
Det kommer att bli trevligt på Onsdag kväll.
Vi ses!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...