tisdag 16 oktober 2012

Kundkväll!

Idag har varit en hektisk dag, först blev det en snabb biltur ner till Göteborg och hotell Opalen!
Där träffade vi Petra på Bohéme och beställde underbara kläder, sommar kollektionen 2013. Ja som vanligt får vi tänka ett halvår framåt!
Vid sju tiden anlände 22 härliga kvinnor i sina bästa år som kallade sig RÖDA HATTARNA, då var det dags för kundkväll!

Red Hat Society

I Sverige har de funnits sedan hösten 2005
Att vara med i en Röda Hatt grupp är enkelt. Det finns inga måsten, tillsammans skapar vi en atmosfär som är lättsam, generös och tolerant mot varandra. Vi är i den åldern 50+ att livet nu ligger framför oss i en alldeles ny skepnad. Vi har gjort det som förväntats av oss och vi har nu en önskan om att få njuta av livet i olika former. Detta kan vara en del av vårt nya liv. Att vara Röda-Hattare innebär att bara vara- den bästa medicin som nutidsmänniskan behöver just nu.
Hur som helst så var det ett härligt gäng! De var så fina med sina röda hattar och lila kläder!
Nu sitter jag uppflugen i soffan med ett glas rött i handen, skönt att varva ner en stund innan läggdags.
I morgon far vi till Jönköping och Elmia Garden mässan. Alltid roligt med inspiration, det får man verkligen på dessa mässor. 
Måste passa på att berätta att vi fått hem en massa fint pyssel som man kan göra själv! små välkommen skyltar, rosor, band, tråd, ull, fåglar, änglar, blommor. mm.


Den här helgen har vi sista rycket, på vårt stora REA BORD, med bla 30% på hela mynta serien från IB Laursen, även alla deras bröd boxar och annat från IB Laursen. Vad sägs om 50:- för kuddar med innekuddar. 30 - 50% rabatt på en massa fina inrednings böcker, perfekta julklappar! Ytterligare 50% på mängder av andra varor. Nu sista helgen! Sedan blir det "JUL PÅ ÖSTERGÅRDEN" 


                                                               Sov gott alla rara!


                                                                   Kram Helen
Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...