lördag 8 december 2012

Jul jul strålande jul!

Godkväll i stugorna!

Är precis hemkommen från en trevlig kväll, jag och min man blev bjudna av tidningen SLA på ett fint julbord, på anrika Hotell Billingens festsal i Skövde, vi fick även se Skövdes lucia  som sjöng så vackert för oss, sedan blev det buss till Arenan där vi fick se Christer Sjögren, Lotta Engberg och Gunhild Carlings Jul show, det var så vackert med så vackra sånger, Gunhild Carling var en positiv överraskning hon kunde spela alla instrument, sjunga och dessutom även steppa, och så bra hon gjorde det, en natur begåvning skulle jag vilja säga. Christer Sjögrens röst är ju i en klass för sig, när han sjöng fick jag gåshud, vilken röst han har!

Nu till butiken, där vi har fått en en massa nya takkronor små och stora b.la denna söta med prismor.

Vi har plockat upp massor med nya jul saker som kom i veckan, vi har fått hem nya fina necessärer, nya doftljus, ljusstakar, kandelabrar, dukar, lampor, vaser, glasbrickor, ljus, lyktor stora och små. Dessutom har det kommit på fyllning med mängder av dekorationsmaterial.

Vi har plockat ihop kläder till ett ställ, som vi har sänkt till mellan 50% - 70% rabatt! Flera fina fest klänningar, jackor, kappor och tunikor finns i vårt klädrum! Allt för julens alla tillfällen.

I helgen serveras underbart goda bullar med saffran samt en ljuvlig tosca paj med grädde, i vårt Café  

HÄR HITTAR DU ALLT TILL JULEN!
 SAMT JULKLAPPARNA TILL NÄRA OCH KÄRA

Julnumret från Jeanne d´Arc livings magasin finns nu här! Fullspäckad med härliga reportage, recept och julinspiration, tipps och idéer för en lyckad jul.Varmt välkommen på en utflykt till en riktigt JULIG BUTIK!

Bästa veckan till er alla och njut av denna vackra tid!

Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...