torsdag 3 januari 2013

Välkommen 2013!


Jag har fått så många nya vänner, fått uppleva fantastiska händelser på detta året som precis passerat.Jag har fått äran att möta mängder av underbara människor,ingen nämnd ingen glömd, och ynnesten att dagligen få så många fina kommentarer om vår butik. Visst är det tufft med så mycket jobb som butiken innebär, men ändå skulle jag inte vilja vara utan allt detta positiva från Er kunder. Hoppas ni kan känna min tacksamhet! Nu ser vi fram emot ett alldeles nytt och speciellt år!

ETT GOTT NYTT 2013 ÖNSKAR JAG ER ALLA!
Låt det bli precis som ni själva vill att det skall bli!
Kram Helen


Det blir nyheter i år också så klart!
Några kan vi ju berätta, fler berättar vi om en annan dag!
  
Bla. kommer vi i nästa vecka att få hem keramik från Lena Linderholm. Vi tänkte att det kunde bli fint att blanda med den enfärgade Gerbera keramiken. Vi har beställt med flera olika motiv,
bl.a.. den här med hönan, passar väl fint till påsk!

Ett märke som vi kommer att få nu redan i januari är Rosemund, vi har beställt en massa fina linnen i olika modeller men även koftor, blusar och fina stickade jackor.

Två andra nya märken är La Bottega di Brunella med sina underbara linnekläder!Så kommer vi också att få in en stor kollektion från Completo Lino. Här kan ni se deras introduktions film. 

1 kommentar:

Villa Sjöhaga sa...

Kul att ha hittat hit! (Precis nu)
Får ta och besöka butiken!
Vart kan jag se era varumärken för inredningen. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...