onsdag 23 januari 2013

Nya varor!

Godkväll!
Burrr vilken kyla vi har fått! Igår kväll satt jag med kläder och en varm filt över mig, men frös ändå, hade stått i ett kallt uthus och plockat fram antikviteter, som vi nu har fått ut i butiken. Har man stått stilla i ett iskallt uthus kan jag lova att man känner sig ner kyld! Idag har vi i alla fall stått i butiken hela dagen, där var det åtminstone varmt, vi plockade upp varor från vårt nya klädmärke ROSEMUNDE, det kom jätte fina linnen i flera färger och lite annat, från ESTER ELENORA samt BOHÉME är även de upphängda! Visar bilder ifrån dem nästa gång.

I dag har vi också fått upp nya lampfötter och lampskärmar, jag tyckte de var jätte fina! Flera kommer nog att få flytta in hos mig på Östergården.

Hela vårkollektionen med smycken från VÅGA har anlänt, vi var länge i deras monter och beställde smycken på formex mässan, det var svårt att välja så vi tog nog nästan hela kollektionen, de var så läckra. De kommer att finnas upphängda i morgon torsdag då vi har öppet som vanligt.

Vi väntar också in smycken från en ny smycke leverantör MOSHI, jätte läckra ipad och iphon väskor, snygga ringar, halsband och armband,  så har vi även DANSK SMYCKESKONST o la la så mycket fint, de bör komma inom några dagar. Nytt för i år blir att vi kommer att lägga ut våra smycken i webbshopen.

Nu har jag fått bilder ifrån Masai på vårkläderna obs! Detta är bara ett litet smakprov av vad som finns och kommer. Men som sagt, en hel del har vi redan fått hem.

Visar idag bilder från både MASAI och VÅGA och ESTER ELENORA!

Ha det gott alla!

Kram Helen

 "MASAI""VÅGA"
  Så här såg vågas monter ut på formex mässan!
ROMANTISKA ESTER ELENORA KLÄDER!

NU HAR VI OCKSÅ FÅTT IN DE VACKRA PARTY VÄSKORNA FRÅN ESTER ELENORA IGEN!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hey would you mind letting me know which webhost
you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say
this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at a fair price?
Cheers, I appreciate it!
My website :: need a home renovation in winter garden florida

sandra sa...

Hej!

Det ska bli så kul att se era nya kläder nu på modevisningen. Vet inte riktigt om jag kommer att kunna motstå Ester Elenoras nya finingar :)

mvh Sandra

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...