måndag 21 januari 2013

Vår nyheter!

Hej!

Trött men lyckligt hemkommen från Formex!

Ja så mycket saker det finns, huvudet är fullt med idéer och många nya kontakter har knutits under fyra dagar. Helt klart är att trenden för våren blir väldigt mycket färg, vi har tagit hem mycket i färg samt svart järn, trä, glas, färgglada burkar mm. vi har satsat mycket på presentartiklar i år! Vi kommer att fortsätta med ANTIKT! Den här veckan skall vi ställa ut en massa bruksföremål som har köpts in under hösten. Även små möbler kommer nu löpande att ställas ut i butiken.

På vägen hem ifrån Stockholm, passade vi på att besöka Lena Linderholms showroom i Stallarholmen! Showroomet låg i en gammal industri lokal med stora fönster och utsikt över en vik i Mälaren.Vi har fått hem mycket fin keramik designad av Lena Linderholm, när vi passerade passade vi även på att beställa tavlor, brickor samt två böcker skrivna av Lena och hennes man Gösta Linderholm, soppboken och bakboken, med många fina recept i. Till helgen kommer ni att finna dessa fina tavlorna i butiken och i Caféet. Keramiken har vi blandat upp med vår Gerbera keramik och det blev så läckert med alla färgerna ihop!

Måste också berätta att Lena och hennes medarbetare var så härliga och mysiga som bjöd på sig själva, ska bli så roligt att få samarbeta med dem! Lena berättade att man i familjen gillade allt som hade med mat att göra och efter att ha kollat in böckerna så förstår man matglädjen som finns i familjen. Tänkte prova ett recept redan ikväll ur Soppboken!


 Här ser ni en bild från Lenas butik som låg i bottenvåningen på den gamla industri lokalen i Stallarholmen!
" soppboken"
 " brödboken"
Vi tycker förstås att det ska bli så roligt att nu även få in Lenas tavlor som är så härligt färgglada!
 

Vi har också tagit in lite tavlor målade av Gösta och Lenas dotter Emilia Linderholm som har tecknat,målat och sjungit sedan barnsben. Hon har utbildat sig både inom musik och konst men under de senaste åren har konsten tagit över hennes yrkesverksamma liv. Hennes bildvärld växer fram intuitivt och kretsar mycket kring kvinnan med stor inspiration från dansens och operans värld i varma expressiva färger. Något som har präglat Emilias måleri  2012 är att hon i mars hade en utställning i Kungsholms kyrkan i Stockholm om Maria bebådelse. Många av hennes verk 2012 har kretsat kring moderskapets olika aspekter.Idag kom ett stort lass med jätte fina lampor och lampskärmar från för oss en helt ny leverantör!

Vi har beställt en massa ny dofter från Village Candel som bla. denna helt ljuvliga doft
"Frozen Margarita"
 
 Här kommer lite fler bilder ifrån sådant som kommer i vår!

Vacker keramik i pastell färger med vackert hjärta!


Gullig barnservice för de minsta!
Mängder med fina inrednings artiklar!

Fina smycken, väskor, ipad och iphone väskor!

Unerbara produkter för hela kroppen med doft av bla.verbena!


Fruktiga dofter!

Godis i fina ge bort förpackningar!  

Färgglada plåtburkar !

Fina dekorations material!

                                

Änglar i alla dess storlekar och former!
 
 Vackra utesaker!
 
Textiler, stora figuretter, gamla och nya möbler!
 
 Vi ser fram emot våren och sommaren med alla dessa fina varor som kommer att fylla butiken!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...