onsdag 27 mars 2013

PÅSK!

Påsken är på gång, nu hoppas vi på sol hela helgen. Idag har jag jobbat klart med alla papper, räkningar, reklamationer...  känns så skönt när sådant jobb är klart, då kan man ägna sig åt mer kreativa saker istället. Imorgon blir det till att fixa PÅSK utanför butiken! Har idag varit iväg och köpt påskliljor, plockat björkris och så har vi köpt fina påskägg. Erika har bakat hela dagen och det blev en massa smarriga bakverk som kommer att finnas i CAFÈT över påskhelgen! Bla. denna goda glaserade chokladkaka med pistagenötter!Vi kommer att ha påskliljor i bunt till försäljning redan nu på skärtorsdagen!

Nu har vi fått hem de jätte populära spetsvaxdukarna i vitt, betong och svart, de finns nu i storlekarna 150x264, 137x180 samt runda i 178 cm, perfekta för kalaset, bara att torka av med fuktig trasa, om de skulle bli lite smutsiga. Kan ligga ute på bordet hela sommaren, blåser inte iväg utan ligger på plats! Själv har jag dem även inne på matbordet, de är så vackra och praktiska. Vi har fått hem läckra muggar, kaffekoppar, ljushjärtan och fat i keramik, allt i härliga pastell färger från en ny leverantör, även burkar som på bilden, samt olika formar kommer inom kort i samma serie!Nya fotoramar, hängare, tavelramar, väggtavlor mm. Också det från en ny leverantör!

Fullt med Påsk pyssel för den som vill göra egna små arrangemang i hemmet, men även andra fina påsk saker hittar du här denna veckan!  

 


Våra öppettider i påsk

Skärtorsdagen   11 - 18
Långfredagen    11 - 16 
Påskafton          11 - 16
Påskdagen         11 - 16
Annandag påsk 11 - 16 1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Det blir inge vila för er i påsk. Fast det är skönt att allt är som vanligt. Jag kommer ihåg de hemska långfredagarna när man var barn. Hoppas att det kommer många och shoppar hos er.
Ha en fin Påsk!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...