onsdag 22 maj 2013

MORS DAG!Hej!

Sitter här på min kammare och klockan är åtta, fortfarande är solen uppe och det är så ljust och så grönt ute!

Har idag legat på alla fyra i landet och det känns rejält i ryggen vill jag lova, men det är väldigt rogivande för själen!
I år tänker jag odla mer hallon och jordgubbar, känns kul att kunna servera färskt i våra bakverk och inget smakar väl bättre än det egen odlade!Ni har väl inte missat att det är MORSDAG PÅ SÖNDAG! Varför inte bjuda
Mor på en utflykt till oss! Det serveras mycket gott i cafét bl.a. Vår uppskattade Hallon och mango paj med vaniljsås. Små presenter som passar bra till mor har vi också!Nu pågår vår sommarloppis i ladan, där hittar du gamla möbler, bruksföremål, dörrar, fönster och annat kul! Vi kommer att fylla på med nyheter varje vecka! Ladan står öppen samma tider som butiken.Vi har fått hem nyheter i vår nya fina porslins serie med "hjärtat"! Det har också kommit hem mer vinglas, selter glas och champange glas i lagerkransserien!Sommar kollektionen ifrån våra smyckes leverantörer Våga och Dansk smyckeskonst finns nu i butiken! Våga har även tagit fram några riktigt läckra sommar sjalar i skön kvalitet!I Juni får vi  ODD MOLLY till butiken, och det ser vi fram emot;) Vad gäller kläderna i butiken så har vi hängt ett litet fyndställ, där du kan fynda märkeskläder från 30-50% rabatt!Vi har även sänkt priserna på våra utemöbler och utesaker! 


Njut av den underbara tiden som är nu! Vackrare kan det inte bli! Så hoppas vi förstås att vi ses snart!


 Varmt välkommen till oss på Östergården!

Kram Helen och Erika

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...