måndag 1 juli 2013

Mörkare kvällar!Godkväll!
Redan första juli och faktiskt är det lite mörkare på kvällarna nu! Känns lite kymigt, man har ju inte hunnit njuta av sköna kvällar än! Men snart kommer sommar värmen, det har jag i alla fall beställt!Idag kom Erika och Martin hem efter en vecka på Rhodos, en veckas semester i Grekland var de väl värda, roligt att höra dem berätta om sin resa, det var många år sedan jag själv var där och mycket har nog förändrats även där.Vi har haft rekord mycket folk här hela juni månad och det är jätte roligt! Den här veckan blir det till att baka mängder av fikabröd, man kan minst sagt säga att det är strykande åtgång, på allt hembakat fikabröd, till på torsdag när vi har öppet nästa gång serveras det rabarberpaj, schweizernötkaka, kärleksmums, bullar, kakor jordgubbstårta mm. Den här veckan har vi sänkt alla kläder som vi hade på 25%, nu till 50% rabatt, vi har också sänkt en massa kläder från 50% nu till hela 70% rabatt! Missa inte detta tillfälle att fynda märkes kläder! De fina Odd Molly kläderna blev en succé i butiken! Vi har redan fått ombeställa en del, om ett par veckor kommer en ny leverans med fler nyheter!Vi fortsätter med 25% rabatt på alla ute saker! Vi fortsätter också med REA på en massa fina inredningsböcker, Jeanne d´Arc Living magasin, ljuslyktor, gardiner, tavlor och mycket annat!

Boken Vintage by Nina nu halva priset!


Ja som ni ser så är det riktig SOMMAR REA som pågår, men givetvis kommer det in nyheter också hela tiden, vi har just plockat upp vacker keramik och nya långgardiner, härliga tvålar, vackra glas mm.

Nya tårtfat i vitt och rosa! 

Nu tänker jag avsluta sista kapitlet i min spännande bok! Deception point av Dan Brown! Vill ni ha spänning kan jag rekommendera denna bok!

Önskar er alla semester firare en underbar sommar!

Kram Helen

1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Tack för senast god mat och trevligt sällskap. Hälsa Alf!
Jag blev sugen på den blå old Molly kavajen men den fanns inte i min storlek när jag hade tänkt klart;)
Ha en fin helg!
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...