måndag 26 augusti 2013

SENSOMMAR!Vilka fantastiska dagar vi har fått! Sol och ljumma vindar, en bättre avslutning på sommaren kunde det knappast bli, tänk vad vi nu kan ladda batterierna, så vi är stärkta inför den kommande mörkare årstiden, men nu bara njuuuter vi!
Den här veckan blir det Frankrike och inköp av antikt för vår del!  Ska bli jätte kul , vi hoppas hitta mycket fint till butiken!  Veckan där på bär det av till Amsterdam för inköp av en ny leverantör inför våren. Ja som ni märker har vi bråda dagar!

Det har kommit hem fullt med nya kläder som nu har packats upp och hängts ut, bla. Nya fina färger på linnena från Rosemunde. Ja som ni kanske läste i förra inlägget, så har vi nu mirakelbyxan från LauRie i butiken och det har varit strykande åtgång på dem. Mer har också kommit från Odd Molly, Bohéme och Masai. Vi har fotograferat nyheter från Branting som jag idag tänkte visa lite ifrån.

Vi har fler nyheter som gulliga nallar mm. från Bukowskis, de fina ljusbollarna från Iris Light. Höstens smycken från ett nytt smyckesmärke och en massa andra nyheter, som kommer att droppa in här hela hösten.

Hoppas ni alla får en ny härlig vecka med sol och värme!

Kram Helen

Ljusslinga i flera fina färger har vi snart i butiken!Nya mustiga färger från Rosemunde, linnena är i silke och bomull, ursnygga att ha under tunikan, koftan, skjortan eller kavajen. De finns i ett tio tal färger och modeller. 

  Ny blus från Odd Molly!


 Vi har fått in vackra sjalar i höst färger!


  Fullt med vackra Masai kläder!

Nu har också Bohémes kläder börjat anlända!
Den snygga tunikan Disa från Branting finns nu i butiken och i vår webbshop Även denna vackra koftan Amalia från Branting!En mysig och lätt buren kofta Maddi i skön kvalitet här i svart!Brantings nya modell av fleese jacka, här med virkade detaljer! På bilderna ser ni också de sköna leggingsen Vecky skin granit Blusen Irina i mörk brunt!Festklänning Glansa från Branting!
Sweatshirt Maddi här i light pink!Cardigan Love i mörk brunt!
 

  Blus Lollo i silky pink!
Här har vi samma Blus Lollo silky i svart!


  Fest klänningen Nicole i dark brown och guld paljetter!
Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...