söndag 12 januari 2014

BORTSTÄDNING AV JULEN!Nu tror jag att all jul har städats bort för denna gång. Nåja lite granar har vi allt kvar, men de åker nog ut i morgon. Phuuu så mycket jobb det är som ska göras efter jul i butiken, men det känns så fräscht att få plocka upp alla ljusa och fina nyheter som kommit hem, vi har fått underbara flaskor, fat, glas, burkar mm i 100% returglas handgjorda från Spanien i olika fina gröna och lila nyanser, de är så läckra och till ett riktigt bra pris!


Vi väntar hem så mycket fint och vi har flera stora pallar fulla med varor som skall packas upp! Vi väntar också med spänning på Masais vår kollektion, som var den finaste vi sett hittills, en sådan tur att vi köpte hem mycket ifrån dem! Även våren från Odd Molly är på ingång. Ljuvliga linnekläder från La Bottega di Brunella och även från Completo väntar vi med spänning på.


Slut REA har vi på alla kvarvarande vinterkläder nu allt 50% samt alla kvarvarande smycken även de 50%.Vi har fullt upp med inköpsresor var vecka nu! Eva som jobbar extra hos oss håller ställning i butiken när vi är borta. Sedan vill vi meddela att under januari och februari kommer vi att hålla café magasinet stängt!Välkommen till oss!

Kram Helen

1 kommentar:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Det är lite skönt att rensa ut julen, det blir lite luftigare. Vi åker nog upp på formex mässan på Lördag och kollar lite och ser hur det fungerar.
Jag önskar er en god fortsättning på det nya året.
Kram Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...