fredag 14 februari 2014

Nostalgi!Alla hjärtans dag, firar ni den? Själv hade jag tänkt överraska min goa man på en romantisk middag på Karstorp i Skövde. Och idag är det dessutom fredag och en härlig helg ligger framför oss igen.

Här har bloggskrivandet blivit eftersatt pga. Arbete i den nya butikslokalen, men nu börjar vi se slutet! Lokalen blir jätte fin tycker vi! Snart återstår det att börja flytta alla saker. 

Nästa vecka V8 blir en nostalgisk vecka! Då har vi öppet gårdsbutiken i Väring för sista gången, vi fortsätter att ha utförsäljning på en mängd varor upp till 70% rabatt på kläder, inredning och utesaker. 

Vi startade butiken på självaste nationaldagen i juni 2009! Jag satt här om dagen och kollade in en massa gamla bilder från hur butiken såg ut då, tänk vad det har vuxit ut med varor och lokalen har ständigt blivit lite större,  tänk vad roligt det har varit, men också väldigt mycket jobb. Ni är många som besökt oss under dessa fem år, nu hoppas vi förstås, att ni fortsätter komma till oss, inne i Skövde! Butiken kommer att ligga i korsningen Långgatan – St. Sigfridsgatan (Apotek lejonets gamla lokal) och den kommer att gå i samma stil som vi hade här ute på gården, en känsla av gammalt och nytt i en härlig blanding.

Här nedanför följer lite butiks bilder från 2010! 

 Här har vi idag vårt klädrum!
Gamla klädrummet då hade vi bara kläder från några få leverantörer!

Här har vi börjat snickra på magsinet 2010!

 Tänk så många trevliga modekvällar vi har haft på magasinet!

Så här såg det ut utanför butiken 2010

I cafét låg från början Garn Malins butik!


 Vi vräker ut varor för upp till 70% rabatt både av kläder, inredning och utesaker. Vi fyller på med rabatterade varor varje dag då vi rensar ut på lagret och i logen.

Vi tror att lokalen i Skövde kommer att vara klar så att vi kan ha premiär öppning någon gång i V 10, men vi återkommer med exakt datum, till dess kör vi som vanligt i Väring!

Det har kommit hem väldigt mycket nya kläder just nu från Masai, Bohéme, Rosemunde, Odd Molly, Design Werket och Fira, dessutom är en stor leverans från Completo Lino och Brunella på väg in!

Du kan nu hitta fullt med nyheter i vår webbshopKram till Er alla, och hoppas er helg går i romantikens tecken!

Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...