lördag 12 april 2014

NYA MÄRKEN!!!!!!

God morgon!

Lördag och solen visar sig! Härligt! Jag promenerade runt i trädgården i går kväll och upptäckte att många små skönheter hade hittat upp ur jorden, flera träd hade börjat bli gröna, en underbar tid väntar oss och ibland önskar man att tiden gick lite långsammare, så att man hann njuta av allt det fina runt om kring sig.

Det känns lite tomt här hemma, nu när vi flyttat butiken in till Skövde. Även skyltarna, har min man nu plockat ned.
Det känns ändå bra med butiken inne i stan och det roliga är att våra stamkunder även besöker oss i den nya butiken, vi har blivit så välkomna av alla kunder och det är vi förstås jätte glada för.

Det har kommit hem mycket nya varor av både inredning och kläder!

Märket FIRA har blivit en succés och det är ju inte så konstigt med alla vackra och skira blusar, klänningar och tunikor som de har. Här ser ni några modeller som vi har! Vi har också fått två nya märken ÖSREGN och Jsquad!

Ösregn, färg glada kläder för grått väder.  I en regnkappa från Ösregn känner du dig välklädd vid alla tillfällen. Deras praktiska modeller i härliga färger har ett klädsamt snitt och fina detaljer. Ösregns kappor är av hög kvalitet, ett tunt och behagligt foder gör kapporna lite varmare och skönare än traditionella regnkläder. Metallknappar pryder ärmslutet och slejfen i ryggen, huvan har en skärm som hindrar regnet från att nå ögonen och innerfickan är anpassad för en I-phone.


Direkt från Los Angeles kommer fantastiska Jsquad. Underbara kaftaner, tunikor och klänningar med de mest unika och vackra mönstrerna.


Nu har också sommarkollektionerna börjat att droppa in från Masai, Bohéme och Odd Molly, det är uppflyllt med mängder av olika färger och modeller av den poppulära mirakel byxan från LauRie.
 
Under påsken kommer vi att ha följande öppttider:

Skärtorsdag Öppet 10 – 18
Långfredag Stängt
Påskafton Öppet 10 – 15
Påskdagen Stängt
Annandag påsk Stängt

Jag passar på att önska er alla en riktigt fin helg!
Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...