torsdag 7 augusti 2014

Försäljning av gården!

Hej
Ja då var semester och sommar slut! Det känns i alla fall som det blev höst, så fort man började arbeta igen, men det känns helt okej för min del, har inte på många år varit så mycket ledig. Vi har varit mycket i vår lilla hus i Ulebergshamn, åkt båt, badat, solat och läst böcker, bättre än så kan man ju inte ha det, vi har också hunnit njuta vid poolen på gården i Väring. Troligen blir det sista sommaren här efter som vi håller på att sälja gården.

Vi lade ut gården med skog och allt i juni till försäljning, men vi ändrade oss och valde att dela på skogen och gården för sig, skogen är nu såld och vi sätter nu ut gården till försäljning utan skog!

Här hittar ni det på hemnet:
Det känns väldigt sorgligt att flytta här ifrån, men allt har ju sin tid, här har vi haft ett fantastiskt boende, med milsvid utsikt, nära till stan men ändå kunnat njuta landets lugna atmosfär.
Huset har en stor potential och vi har vårdat och försökt plocka fram det gamla i huset, som panelen på väggarna och trägolven, vi har renoverat de vackra kakelugnarna, bytt ut vvs och nytt elsystem i huset. Poolen byggdes för ca 10 år sedan och har används flitigt, här har ungdomarna haft poolpartyn, här har släkt och vänner samlats och här har jag tagit mina morgon och kvällsbad från maj till sept.

Nu hoppas vi att någon tar över och köper denna vackra gård med hjärtat!

ps. vill du se våra privata bilder av gården så är det bara att skrolla ned här på denna sidan och sedan klicka på äldre inlägg så finner du dem där.

Kram Helen 
   

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...